Jobb

Vi søker utviklingsingeniør til en av verdens største robotprodusenter!

Jefferson Wells Logo

Søknadsfrist: 21.05.2023
Sted: Bryne
Tittel: Senior R&D Ingeniør, Elektronikk

ABB Robotics er en av verdens største produsenter av lakkeringsroboter. I dag blir om lag hver femte nye bil i verden lakkert med ABB-roboter, vi snakker om noen av verdens største bilmerker: Audi, BMW og Porsche. Når vi ser den lange rekkevidden våre produkter har, blir vi utrolig stolte over den jobben vi gjør. Ta ditt neste karrieresteg i ABB ved å ta del i det globale teamet som bidrar til samfunnsmessige og industrielle endringer mot en mer produktiv og bærekraftig fremtid.

Vår avdeling som jobber med å utvikle et nytt styringssystem til våre lakkeringsroboter, har i dag behov for en elektronikkutvikler som vil jobbe i et tverrfaglig og dynamisk miljø. R&D avdelingen på Bryne er spesialisert på utvikling og vedlikehold av lakkeringsroboter og prosessutstyr med produksjon i Kina. Vi er i dag et sammensatt team med fagbakgrunn innen elektronikk, kybernetikk, software, mekanikk og mye mer.  

Dine nye ansvarsområder

Som R&D Ingeniør innen elektronikk vil du jobbe i en avdeling som arbeider med elektronikkutvikling på de tildelte prosjekter. Ditt hovedansvar vil være design og utvikling av elektronikk i et fagfelt som omfatter sensorer, Exi, digital/analog teknikk, kommunikasjon til embedded CPU- og FPGA-moduler. Du vil delta fra konseptdesign og frem til ferdigstillelse av våre splitter nye produkter. Dette innebærer å være en støtte til eksterne kretskortutleggere og prototypleverandører, samt delta i firmware design, prototype validering og test av elektronikk i lab og robotsystemer. 

Hvem er du?

Om du nå tenker at utvikling til roboter er helt rått, så vil du komme inn i et godt miljø. Vi ser etter deg som alltid ser etter måter å utvikle og forbedre de produktene vi har. Du skaper engasjement og ønsker å delta i et fellesskap. Som en del av et R&D-miljø er du nysgjerrig på nye ting og tar utfordringer på strak arm, samtidig som du føler deg komfortabel med å jobbe med ideer og konsepter for å så konkretisere disse. 

For å oppnå dette ser vi etter deg som har høyere utdanning innen relevante fagområde, som elektronikk, kybernetikk, datavitenskap eller lignende. Du har også relevant erfaring og teknisk kjennskap til elektronikkdesign generelt. Ettersom ABB har engelsk som forretningsspråk, ser vi etter deg som behersker både norsk og engelsk godt, muntlig og skriftlig. 

Hva får du?

Hos oss i ABB blir du en del av et i miljø som har klar målsetning om å være ledende innen alle aspekter av mangfold og inkludering. Sammen har vi kommet godt i gang på en reise hvor vi ønsker at hver og en av oss tar imot og bidrar til mangfold og ulikhet. 

I din rolle får du mulighet til å delta i en rekke kurs og opplæringer, utvikling på både faglig og personlig plan, samt en mulighet for å bygge karriere. Som en del av ABB får du både tekniske og personlige utfordringer i et positivt og innovativt miljø, med både medarbeidere og ledere som bryr seg. 

Kjekt å vite

ABB samarbeider i denne rekrutteringsprosessen med Jefferson Wells, og du kan ta kontakt ved Jefferson Wells ved;
Siri Aulund: tlf. 47 80 08 25 / [email protected], eller;
Torstein Rønning: tlf. 95 47 51 17 / [email protected]

Obs! Søknader blir vurdert fortløpende og stillingen kan bli besatt før frist. Vær oppmerksom på at ved tilbud blir det gjennomført bakgrunnssjekk.