Event

Malthe Winje inviterer til Teknologidagen 2024

Teknologidagen til Malthe Winje er en tradisjon, og vi gleder oss til å gjenta suksessen med å fylle dagen med aktuelle, spennende og fremtidsrettede temaer torsdag 17. oktober fra kl. 9-16. 

Meld deg på her!

Her treffer du andre ifra flere bransjer som er interessert i teknologi. Foruten våre kunder, teknologipartnere og leverandører så treffer du konsulenter, samarbeidspartnere, foredragsholdere m.fl. Du møter også et engasjert mannskap fra Malthe Winje.

Selskaper og våre forskjellige avdelinger i Malthe Winje Gruppen har egne utstillinger i messeområdet, hvor du kan lære mer om våre produkter og løsninger.

Programmet blir til nå, og vil legges ut på mwg.no straks det tar mer form. Her er fokusområdene så langt vi vil presentere på Teknologidagen 2024:

  • Våre skyløsninger – MW Cloud, Cloud Connect.
  • Løsninger for å forbedre effektiviteten innen V&A / vannverk
  • Muligheter for energibesparelser i virksomheter
  • Praktiske eksempler på automatiseringstiltak
  • Cybersikkerhet og skylagring – for kritisk infrastruktur
  • Kommunal og nasjonal vannberedskap – utfordringer og risikoer ved vannkriser

Sted for dagen er Radisson Blue Plaza hotell, rett ved Sentralbanestasjonen i Oslo. Torsdag 17. oktober 2024 fra kl 9:00- 16:00

Dagen starter med kaffe og mingling, før Konsernsjef Terje Bratlie åpner arrangementet kl. 9:15. Deretter vil det være en rekke seminarer om aktuelle teknologiske temaer. I pausene kan du snakke med foredragsholderne og besøke utstillingene for våre forretningsområder for å lære mer om våre løsninger.

Lunsj serveres fra kl. 11.30. Kl. 16-17 blir det pizza, mingling og sosialt samvær.

Hold av dagen – meld deg på her!

Arrangementet er kostnadsfritt for relevante inviterte deltagere.