Byggfakta Docu – Den norske byggenæringens markedskanal for nye forretningsmuligheter.

Byggfaktas / VVS aktuelts journalistiske virksomhet er forankret i bestemmelsene i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Dette skal sikre at våre reportasjer er etterrettelige og presseetisk forsvarlige.

Byggfakta har som visjon å være den norske byggenæringens markedskanal for nye forretningsmuligheter. Vår forretningsidé er å etablere kontakter mellom kjøpere og selgere av produkter og tjenester på det norske bygg- og anleggsmarkedet. Vi skal dermed skape økt effektivitet, kvalitet og lønnsomhet for alle parter.

Siden 1969 har bedriften hatt navnet Byggfakta AS og stått som synonym for Norges informasjonstjeneste innenfor byggesektoren. I 2002 endret vi navn til Reed Business Information Norway AS. Navneskiftet indikerer at vi var en del av Reed Elsevier konsernet – én av verdens største medievirksomheter. Fra september 2009 ble de nordiske selskapene kjøpt av investeringsselskapet Segulah. I august 2017 solgte Segulah til et det engelske investeringsselskapet Stirling Square.

Vårt utgangspunkt er fortsatt å gi informasjon av høy kvalitet på det riktige tidspunktet om den norske byggevirksomheten. Byggfaktadatabasen inneholder mer enn 20 000 norske bygg- og anleggsprosjekter. Vi leverer oppdatert informasjon om ca. 500 nye og 1 500 eksisterende prosjekter hver uke til våre kunder.

Selskapet vårt har to ulike bedriftsgrener – én som omfatter salg av informasjon om bygg- og anleggsmarkedet og én avdeling som gir ut fagbladet NYE Byggfakta, med tilhørende nettsider byggfakta.no og vvsaktuelt.no.

I tillegg driver vi Nordens største produktportal, produktfakta.no. Dette er en nettside med en komplett oversikt over produkter, løsninger, nyheter, dokumentasjon og referanseprosjekter rettet mot proffmarkedet, samt forbrukernettsiden byggfaktabolig.no.

Våre produkter

Byggfakta Nyheter
Fagblad for bygg- og anleggsbransjen, nå også med VVS og VA.

VVS aktuelt
Nettside som følger VVS- og VA bransjen tett

Byggfakta SMART
Informasjon om byggeprosjekter. Byggfakta SMART gir deg full kontroll over prosjekter innenfor bygg og anlegg.

Produktfakta
Nordens største produktdatabase med informasjon rettet mot proff-segmentet

Byggfakta
Den norske byggenæringens markedskanal for nye forretningsmuligheter.