Byggfakta Docu – Den norske byggenæringens markedskanal for nye forretningsmuligheter.

Byggfakta har som visjon å være den norske byggenæringens markedskanal for nye forretningsmuligheter. Vår forretningsidé er å etablere kontakter mellom kjøpere og selgere av produkter og tjenester på det norske bygg- og anleggsmarkedet. Vi skal dermed skape økt effektivitet, kvalitet og lønnsomhet for alle parter. I Byggfakta i dag finnes det mer en 50 medarbeidere som hver dag jobber med å levere den beste prosjekt- og produktinformasjon og hjelpe deg med markeds-
føring. Disse er klare for å besvare dine spørsmål, ta kontakt.

Siden 1969 har bedriften hatt navnet Byggfakta AS og stått som synonym for Norges informasjonstjeneste innenfor byggesektoren. I 2002 endret vi navn til Reed Business Information Norway AS. Navneskiftet indikerer at vi var en del av Reed Elsevier konsernet – én av verdens største medievirksomheter. Fra september 2009 ble de nordiske selskapene kjøpt av investeringsselskapet Segulah. I august 2017 solgte Segulah til et det engelske investeringsselskapet Stirling Square.

Vårt utgangspunkt er fortsatt å gi informasjon av høy kvalitet på det riktige tidspunktet om den norske byggevirksomheten. Byggfaktadatabasen inneholder mer enn 20 000 norske bygg- og anleggsprosjekter. Vi leverer oppdatert informasjon om ca. 500 nye og 1 500 eksisterende prosjekter hver uke til våre kunder. I tillegg driver vi Nordens største produktportal, produktfakta.no Dette er en nettside med en komplett oversikt over produkter, løsninger, nyheter, dokumentasjon og referanseprosjekter rettet mot proffmarkedet.

Byggfakta Docu har per 1. april 2023 overdratt mediadelen til Byggaktuelt Media AS. Bak selskapet står mangeårig Byggfakta-og VVS aktuelt-redaktør, Bjørn Laberg, og vår erfarne annonsekonsulent, Kristen Sandvold. Byggaktuelt Media har ansvaret for magasinutgivelser og utvikling av eksisterende nettsider; byggfaktanyheter.no og vvsaktuelt.no.

Byggaktuelt Media opprettholder likevel det tette samarbeidet med Byggfakta Docu. Det innebærer blant annet unik tilgang til prosjektdatabasen Byggfakta SMART, samt rapporter, analyser og prognosemateriell innen fagområdene bygg, anlegg, VVS og VA.