Aktuelle prosjekter

Bygger 149 leiligheter på Vollebekk

Veidekke har fått i oppdrag av Fredensborg Bolig å bygge 149 leiligheter i fire bygg med et underjordisk bod- og garasjeanlegg på Vollebekk i Oslo. Oppdraget er en totalentreprise verdt 460 millioner kroner ekskl. mva.

– Vi er svært fornøyde med å kunne sette i gang bygging av nok et stort boligprosjekt i Oslo. Vollebekk Stasjon er et kvalitetsprosjekt tilrettelagt for rasjonell boligproduksjon der vi har fått bidra i prosjektet helt fra starten. Vi takker Fredensborg for tilliten de viser oss og gleder oss til byggestart til høsten, sier avdelingsleder Kaare Gilhus i Veidekke Bygg Oslo.

Fredensborg Bolig har opprettholdt takten i boligbyggingen tross et utfordrende marked, og fikk i vinter utmerkelsen «Norges best solgte boligprosjekt» for Vollebekk Stasjon. 

– Vi er glade for å starte byggingen av dette prosjektet og med Vollebekk Stasjon tilfører vi Oslo sårt tiltrengte boliger. Veidekke har bidratt med sin kompetanse i utviklingsfasen og vi er glade for å ha dem med videre i byggefasen, sier Bjørn-Tore Rynning Olsen, administrerende direktør i Fredensborg Bolig.

Boligene i prosjektet varierer fra ett- til femroms leiligheter fra 37 til 104 m2. Alle leilighetene vil få private uteplasser og innbydende fellesområder, takterrasser og sosiale soner. T-banestopp er bare et steinkast unna og det er gangavstand til barnehager, skole, det lokale kulturhuset og idrettsanlegg.

Veidekke er allerede i gang med riving av eksisterende bygningsmasse på tomten. Bygge­arbeidene starter opp i oktober med planlagt ferdigstillelse høsten 2026. Les mer om prosjektet her.

Oppdraget inngår i Veidekkes ordrereserve for andre kvartal 2024.

logo
Bjørn Laberg