Aktuelt

Storkontrakt til Ramirent

– Vi ser på oppdraget i forbindelse med Løren botaniske-prosjektet som en bekreftelse på at vi har lykkes med vår satsing på rask levering og god service og oppfølging, sier storkunde-selger i Ramirent Norge, Jarle Pettersen(t.h.), her sammen med prosjektleder Eirik Birkeland Nikolaisen i Veidekke.

Veidekke har valgt Ramirent som underleverandør for milliard-prosjektet Løren botaniske. Dette blir et av Ramirents største oppdrag på Østlandet.

Veidekke er totalentreprenør for OBOS-prosjektet på Løren i Oslo der de skal bygges hele 390 boliger fordelt på flere byggetrinn med estimert ferdigstillelse i 2024.   

21.000 KVADRATMETER MED STILLAS
Byggingen av første byggetrinn av Løren botaniske, som er på 67 leiligheter, startet opp i november i fjor og skal stå ferdig høsten 2022. Prosjektet er BREEAM-sertifisert og skal gjennomføres som fossilfri byggeplass.


Ramirent og Veidekke har nylig samarbeidet om utbyggingen av Gartnerkvartalet på Løren, og nå har Veidekke også valgt Ramirent som leverandør til gigantprosjektet Løren botaniske. (Illustrasjon: TAG Arkitekter)

Veidekke har nå valgt Ramirent Norge som underleverandør til milliard-prosjektet.  Ramirent skal blant annet levere hele 21.000 kvadratmeter bare med stillas. I tillegg dreier det seg om levering av heiser, byggvarme, moduler, brakkerigger, maskiner og annet utstyr.  Avtalen varer til og med siste byggetrinn i 2024. 

FOSSILFRIE LØSNINGER
– Vi er veldig stolte av å bli valgt som leverandør på dette prosjekt hvor bærekraft er så høyt på agendaen. Veidekke setter høye krav til oss i dette prosjektet, og det liker vi. Ramirent skal bistå med gode fossilfrie løsninger og høy kvalitet, sier salgs- og markedsdirektør i Ramirent Norge, Amund Havig.

Salgs- og markedsdirektør i Ramirent Norge; Amund Havig, er veldig stolte av å bli valgt som leverandør på et prosjekt hvor bærekraft og krav til fossilfrie løsninger er så høyt på agendaen.

– Årsaken til at vi valgte Ramirent handler om en totalpakke som består av kvalitet på utstyret og ikke minst kvalitet på service og oppfølging. I tillegg har vi hatt veldig god erfaring og samarbeid med selskapet under utbyggingen av Gartnerkvartalet på Løren de siste årene.  Ramirent har dessuten utstyr og tjenester som tilfredsstiller våre krav med tanke på BREEAM-sertifisering og fossilfri byggeplass, sier prosjektleder Eirik Birkeland Nikolaisen i Veidekke Entreprenør.

Prosjektleder og storkunde-selger; Jarle Pettersen i Ramirent Norge opplyser at dette blir en av de større avtalene utleieselskapet har i Oslo-området.  – Vi ser på oppdraget som nok en bekreftelse på at vi har lykkes med vår satsing på rask levering og god tilgjengelighet, service og oppfølging, sier Pettersen.

DRIVHUS, FRUKTTRÆR OG GRØNNSAKER PÅ TAKET
Utbygger av Løren botaniske-prosjektet, OBOS, påpeker at hele området nå vil «oppgraderes og tilpasses et moderne byliv med urbane kvaliteter.»


OBOS-prosjektet på Løren i Oslo er på totalt 390 boliger. Gårdsrommene mellom boligene skal benyttes til store hager med frukttrær, bærbusker og urter. (Illustrasjon: TAG Arkitekter)

I prospektet opplyses det at gårdsrommene mellom boligene skal benyttes til store hager med frukttrær, bærbusker og urter. I hvert gårdsrom vil det bli bygget et drivhus, og på de grønne takene blir det felles takterrasser for dyrking av egne grønnsaker.