Aktuelt

Selvaag Bolig bygger 250 plussboliger i Stockholm

Foto: Selvaag Bolig

Selvaag Bolig har kjøpt tomt av Järfälla kommune i Stockholm og skal bygge 250 plussboliger. Prosjektet har beregnet salgsstart i 2022

Selvaag Bolig har nå om lag 600 boliger under utvikling i Stockholm. 

– Vi har lykkes med å etablere oss i Stockholm. Dette er den tredje tomteavtalen vi har inngått på kort tid, og her kan vi starte boligsalget allerede i 2022. Vi ser frem til å vokse videre i Stockholm som er et naturlig ekspansjonsområde for oss. Barkarbystaden er spesielt interessant fordi det er et av Stockholms største transformasjonsområder med t-bane, 18 000 boliger og 10 000 arbeidsplasser. Vi gleder oss til å tilby Plussboliger der, sier administrerende direktør Sverre Molvik, i en pressemelding.

Selvaag Pluss er livsstilsboliger for mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Alle leilighetene har tilgang til et serviceområde med blant annet bemannet resepsjon, velutstyrt treningsrom, festlokale, møterom og lounge. I tillegg er det ansatt vertskap som tilbyr en rekke servicetjenester. Plussboliger er et varemerkebeskyttet boligkonsept som skal gi beboere en enklere hverdag. 

Selvaag drifter allerede tre Plussprosjekter i Stockholm: Sädesärlan, Svea Fanfar og Svea Serenad.
Prosjektet i Barkarbystaden tengnes i samarbeid med Pörner+Pettersson arkitekter.