Aktuelt

Kinly leverer AV-løsninger og utstyr til Nye SUS

Bildet: Fra venstre: Atle Knutsen, prosjektleder Helse Vest IKT, Ole Petter Rønningen, prosjektleder IKT Nye SUS, Tommy Sæther, prosjektleder IKT Nye SUS, Stein Arne Skartveit, Senior Sales Executive Kinly og Anders Egeland, Consultancy & Design Director Kinly. Foto: Ingveig Tveranger/Nye SUS

Kinly har vunnet kontrakt med Nye Stavanger universitetssjukehus (SUS) om å levere AV-installasjoner og utstyr verdt 28 millioner kroner, inkludert mva.

– Vi er veldig stolte og glade for å ha vunnet frem med vårt tilbud i konkurransen, og planleggingen av selve leveransen er allerede godt i gang. Både skjermer og audiovisuelle løsninger til auditorier og møte- og undervisningsrom blir levert av Kinly, og ikke minst teknisk løsning til beredskapsrommet i Nye SUS, sier Morten Nilsen, Bid Manager i Kinly Norge, i en pressemelding.

Han regner med at de kommer til å bruke rundt 6000 arbeidstimer på oppdraget.
I leveransen er et stort antall IP-TV’er til pasientrom inkludert, samt skjermer til vaktrom/pauserom og AV-løsninger til en rekke møterom. Totalt skal nær 900 skjermer på plass i Nye SUS, fra 40 til 98 tommers størrelse, og rundt 200 digitale dørskilt.

Pandemien har tydeliggjort hvor viktig digitale løsninger er for god samhandling. Avtalen sikrer at medarbeidere på Nye SUS har oppdatert teknologi til møter og samhandling, både til undervisning, digitale pasientkonsultasjoner og beredskapshåndtering.

– Alle pasientrommene i Nye SUS skal altså ha en smart-TV, og det blir viktig for pasientene våre at de kan få tilgang til det de ønsker å se. Vi kommer også til å benytte skjermene til å dele informasjon på egne kanaler. For personalet blir dette også bra, både i møterom og på pauserom. Vi ser frem til å få inn spennende og oppdaterte AV-løsninger i det nye sykehuset, sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for Nye SUS.

Om Kinly
Kinly er et internasjonalt selskap, men har utspring fra Stavanger hvor Infoteknikk (senere Viju) ble startet tilbake i 1998. Navnet Kinly ble lansert i 2018 som en del av en sammenslåing med nederlandske VisionsConnected. Selskapet har kontorer både i Stavanger, Bergen, Oslo og Trondheim.