Nytt om navn

Volmax overtar Nye Bilco Kongsvinger

Bildet: Cato Strand (t.v.) og Vegard Aasheim ønsker nye og gamle kunder velkommen

Volmax ekspanderer sin lastebilvirksomhet ved inngåelse av intensjonsavtale om kjøp av verksteddriften til Nye Bilco Kongsvinger AS.

Alle ansatte i de to selskapene flytter sammen inn i nytt bygg i løpet av høsten 2021.
 
– For kundene vil dette bety økt tilgjengelighet for service og reparasjon av både bil, henger og påbygg. Vi vil få en stabil og robust organisasjon med bred kompetanse på alle produktområdene som er viktig for kundene. Tore Løveid, driftsdirektør i Volmax, i en pressemelding.
 
Han forteller at det har vært en god dialog med Nye Bilco Kongsvinger. 

– Ved å slå sammen virksomhetene vil man sikre gode kundeopplevelser på Kongsvinger i et markedet som er viktig for Volmax, sier Løveid.
 
Vegard Aasheim er stolt over å la Volmax overta driften, og presiserer at han vil være en del av det nye teamet i Volmax på Kongsvinger som Verksmester. 

– Volmax er meget profesjonelle, og vi opplever at kulturen i Volmax matcher godt med kulturen i Nye Bilco Kongsvinger, sier Aasheim
 
Volmax sin nye organisasjon flytter inn i nye verkstedlokaler i Mårvegen på Kongsvinger høsten 2021. Verkstedet vil være på 1 600 kvm, og ha syv verkstedløp hvorav to av løpende vil være på 30 meter med verkstedgraver.

Bildet:  Volmax sin nye verkstedlokaler i Mårvegen på Kongsvinger
 
Om Volmax:
Volmax AS er en av Norges ledende forhandlere av Volvo og Renault lastebiler. Selskapet disponerer til sammen syv anlegg i fylkene Telemark, Buskerud, Vestfold, Østfold og Hedmark. Volmax har totalt 250 medarbeidere og omsetter årlig for ca 1,1 mrd. Fellesadministrasjonen er lokalisert til Borgeskogen i Sandefjord kommune.  Fra juni 2018 inngikk Volmax som en del av det nyetablerte Cognia konsernet, der tre tradisjonsrike selskaper med til sammen 150 års historie ble til en av landets største bil- og lastebilforhandlere.