Nyheter

Velux Commercial Bramo i tett samarbeid med Olav Thon Gruppen

Ny rammeavtale er på plass og Olav Thon Gruppen har valgt å benytte VELUX Commercial Bramo som leverandør av service på deres brann- og komfortventilasjonsanlegg. Eiendomsporteføljen er omfattende, og deres fokus på kontroll av brannteknisk utstyr sender viktige signaler til andre aktører.

Porteføljen av eiendom Olav Thon Gruppen besitter inkluder i dag 80 kjøpesentre og 73 hoteller i Norge, i tillegg til omkring 500 næringseiendommer hovedsakelig lokalisert i Oslo og omegn. På toppen av dette eier de også 11 kjøpesentre i Sverige, 7 hoteller i Brussel og et i Rotterdam.

 – Vi er stolte over at en så stor eiendomsbesitter som Olav Thon Gruppen viser tillitt til oss som leverandør av kontroll på brannteknisk utstyr. Som en stor aktør innen bygg og eiendom sitter de på mange komplekse og spennende bygg vi ser frem til å bli bedre kjent med. Det er en glede for oss i VELUX Commercial Bramo å ha de på kundelisten, forteller ansvarlig for serviceavtaler, Stein Breivig.

En selvfølge med god service
Rammeavtalen omfatter kontroll av røykventilasjon på både enkle systemer og mer komplekse anlegg. Alle kunder med denne type avtale har prioritet foran andre som måtte henvende seg for bistand, samtidig gir erfaring med de ulike anleggene et godt grunnlag for å gi råd i også mer akutte situasjoner. En rammeavtale gir derfor mange fordeler og bidrar til god brannsikkerhet i byggene den omfatter.

 – Sammen med resten av teamet på service er det min jobb å sørge for at alle kunder får den oppfølgingen de skal, nå også Olav Thon Gruppen. Det er viktig for oss at våre kunder føler seg trygge på at anleggene deres blir godt ivaretatt når vi utfører arbeid på deres systemer. Vi vet hvor viktig god kommunikasjon er for å utføre en god jobb, og vi streber etter å opprettholde det med alle som har rammeavtale hos oss. Vi ser det som et kvalitetstegn at en så stor aktør er villig til å satse på oss som leverandør, og mener det er et viktig signal de sender til andre i bransjen om behovet for å opprettholde gode funksjoner på brannsikrende systemer, avslutter Breivig.

Besøk VELUX Commercial Bramo nettsiden