Aktuelt

To nye forhandlere til Norgeshus

Saulius Kvalkauskas, daglig leder Vifix og Jan Erik Kringlebotn, regionssjef Norgeshus.

Norgeshus får en knallstart på året med å inngå to nye forhandleravtaler med Stolt Bolig i Sandnes og Vifix fra Asker.

– Vi i Norgeshus har et mål om å tilby boliger over hele landet i samarbeid med lokale forhandlere. De nye avtalene styrker vår posisjon i både Rogaland og i stor-Oslo, sier markedsdirektør i Norgeshus, Benn Asgeir Båtvik, i en pressemelding.

Største forhandleravtale noensinne
Sandnes-baserte Stolt Bolig er den største signeringen Norgeshus har gjort med en ny forhandler. I 2020 omsatte selskapet for over 200 millioner kroner.

– Vi er glade for at Stolt Bolig ønsket å bli en del av Norgeshus. Etter ett år med grundige analyser og diskusjoner, gleder vi oss til å ta fatt som fullverdige partnere. Ambisjonen er at vi skal løfte hverandre til å bli enda bedre. Vi forventer at Stolt Bolig vil utfordre oss, noe som vil gagne hele Norgeshus-kjeden, sier Båtvik.

– Norgeshus-merkevaren står meget sterkt i markedet og representerer tillit og trygghet ute hos boligkundene, og dette har alltid vært det viktigste for oss i Stolt Bolig. Her er det to sterke og velrennomerte merkevarer som smelter sammen. Dette vil gi gode synergieffekter som våre kunder vil dra god nytte av, sier daglig leder i Stolt Bolig, Oddgeir Eikeskog.


Eigir Moberg, regionssjef Norgeshus og Oddgeir Eikeskog, administrerende direktør Stolt Bolig. 

Stolt Bolig-lederen forteller at Norgeshus-konseptet inneholder langt flere elementer enn en logo og en huskatalog.

– Ved å bli medlem i Norgeshuskjeden får vi tilgang til et konsept som inneholder IT-systemer, plankompetanse, ingeniørtjenester, arkitekter og markedsførere. Dette gir oss trygghet for at vi har oppdaterte systemer og tilgang på kompetanse til enhver tid. I tillegg har Norgeshus en god innkjøpsavtale som vil gi oss noen muligheter vi tidligere ikke har hatt, sier Eikeskog.

Vifix velger Norgeshus
Oslo-området får også en ny Norgeshus-forhandler i Vifix Entreprenør fra Asker.

– Vifix ønsket å knytte seg til en sterk merkevare med fokus på innovasjon og bedriftsutvikling. Vi er svært glade for at valget falt på oss og vi gleder oss til å komme i gang, sier Benn Asgeir Båtvik.

– Vi er trygge på at samarbeid med en så seriøs aktør som Norgeshus vil hjelpe oss med å utvikle bedriften vår videre. Her er det mange elementer i konseptet som vi kan dra nytte av. Vi har allerede kommet opp med ny hjemmeside og begynt profileringen, sier daglig leder i Vifix, Saulius Kvalkauskas.

Kvalkauskas forteller at det betyr mye å inngå en avtale med en så kvalitetsorientert bedrift som Norgeshus.

– Det å samarbeide med en så seriøs aktør som Norgeshus er et kvalitetsstempel, og jeg tror dette også vil bety mye for våre kunder.