Aktuelt

Smaalenene Bygg AS blir Archihus-forhandler

Fra venstre: Erling Berven Holstad, daglig leder, Marianne Holm-Johansen, boligrådgiver og Jim Holm-Johansen, eier.

Archihus utvider videre og har signert en forhandleravtale med Smaalenene Bygg AS, lokalisert i Askim.

Smaalenene Bygg er et selskap med god erfaring bra bransjen, og jobber både med nybygg, tilbygg og rehabilitering. De har 20 ansatte og var i 2020 Gasellebedrift i Dagens Næringsliv. Gjeldene fra 1. april 2021 utvider de virksomheten sin, og blir forhandler av Archihus.

– Vi har som visjon å være den foretrukne entreprenør for vårt lokalsamfunn, og dette oppnår vi med alltid å levere kvalitet. Med våre egne fast ansatte, fagutdannede håndverkere og med fokus på trivsel og god bedriftskultur, er vi trygge på at vi leverer nettopp det, sier Jim Holm-Johansen, selskapets eier.

– Nå ser vi veldig frem til å tilby Archihus sine flotte og moderne boliger i vårt nærmarked. Archihus har et konsept og en portefølje som virkelig traff blink hos oss, og vi tror dette blir et veldig godt samarbeid.

Smaalenene Bygg skal bygge både eneboliger og fritidsboliger for Archihus.

– Vi har ønsket å utvide i det tidligere Østfold, et område vi mener har stort potensial. Det har vi nå lykkes med, og vi mener selv vi har funnet en perfekt forhandler for vår merkevare, sier kjedeleder Jan Hoff i Archihus.

– Gjengen i Askim skal få god bistand fra oss, slik at de kommer seg inn i våre systemer og rutiner. Vi har store forventninger til samarbeidet, avslutter han.