Aktuelt

Skalahus utvider vest i landet

Daglig leder i Vest Bygg og Bustad AS, Per-Sindre Årvik (t.v.) og Frode Lillestøl, byggeleder

Vest Bygg og Bustad AS har signert en forhandleravtale med Skalahus.

Selskapet Vest Bygg og Bustad AS har kontorer i Hornindal, og skal selge og bygge Skalahus i Nordfjord og Søre Sunnmøre.

– Vi er veldig glade for å bli en del av Skalahus, med all den kompetansen som finnes her. Det vil styrke oss, og vi er sikre på at vi sammen skal ta markedsandeler i vårt nærområde, sier daglig leder Per-Sindre Årvik.

Vest Bygg og Bustad skal selge Skalahus sine eneboliger, men skal også satse på prosjektmarkedet som forhandler av flermannsboliger.

– Det er viktig for oss å ha flere ben å stå på, og i Skalahus får vi muligheten til å bygge både tradisjonelle men moderne eneboliger, og mer plasseffektive prosjektboliger. Det gir oss en bredde og gjør at vi forventer hektiske dager i tiden som kommer.

Dekker et behov
Skalahus har lagt bak seg et år hvor det ble solgt 21 prosent flere boliger enn i 2019, og har hatt en jevn økning av nye forhandlere rundt om i landet.

– Gjengen i Vest Bygg og Bustad dekker et behov vi har hatt for å etablere oss vest i landet. De vil håndtere viktige områder av Møre og Romsdal og Vestland, og gjør at vi kommer nærmere målet om å være landsdekkende, sier forhandlerleder Tore Larsen i Skalahus.

– Vi har fått et veldig godt inntrykk av denne gjengen, og er sikre på at de vil representere Skalahus på en strålende måte. Vi gleder oss til de kommer i gang med jobben, og vi skal hjelpe dem på veien slik at vi alle kan dra nytte av dette spennende samarbeidet, avslutter Larsen.