Produktnyheter

Nytt SmartTouch betjeningspanel fra ABB

Bildet: ABB SmartTouch 10" har en 10" IPS-skjerm med 1280*800 oppløsning med en visningsvinkel på 75° i alle retninger

ABB lanserer nytt SmartTouch betjeningspanel med 10 tommers skjerm, som gir super visualisering og en mengde funksjoner.

ABB SmartTouch® med 10 tommers skjerm, gir deg tilgang til å styre både ABB i-bus® KNX, [email protected]®, og de fullt integrerte funksjonene til porttelefon ABB-Welcome. Betjeningspanelet passer for både boligapplikasjoner, hoteller og kommersielle bygg.

Super visualisering og en mengde funksjoner

I tillegg til super visualisering ligger det innebygget 450 KNX funksjoner som programmeres etter ønske i DCA app, i ETS programmeringsverktøyet. Her har du mulighet til å skreddersy kontroller og visualisering etter behov. I DCA appen kan du også se forhåndsvisning av skjermbildene du har laget og dermed har du full kontroll før nedlasting. For [email protected] systemet ligger det innebygget 18 funksjoner.

ABB SmartTouch® 10″ lar deg bl.a. slå av/på og dempe lyset, styre persienner og regulere oppvarmingen. Komplette scener, som for eksempel alt lys av/på, kinolys, eller kveldsstemning kan lages etter eget behov slik at du raskt og enkelt kan skape akkurat det miljøet du ønsker.

Økt bekvemmelighet og sikkerhet

Innebygd IP-gateway gjør at det ikke er behov for en ekstra innendørsstasjon for porttelefonsystemet ABB-Welcome. Døranrop kan enkelt mottas via betjeningspanelet eller via matchende app. Man kan også ha bilde fra utekamera, eller utestasjon liggende på forsiden. Og hvis du planlegger å gå ut kan du få tilgang til å se værmeldingen for de kommende 5 dagene, ved å bruke online værdatavisning som skjermsparer.

Bildet: Døranrop kan enkelt mottas via betjeningspanelet eller via matchende app.

Skjermen er av høy kvalitet og kan betjenes intuitivt ved å trykke på skjermen med sveipebevegelser. Skjermen er kapasitiv og er derfor svært nøyaktig ved berøring og gir gode klare bilder.    

Slank og stilig design

ABB SmartTouch® 10″ har en 10″ IPS-skjerm med 1280*800 oppløsning med en visningsvinkel på 75° i alle retninger. Den bygger kun 14 mm ut fra veggen og er tilgjengelig i 4 sofistikerte farger; rustfritt stål, grafitt, gull og rosegull, med enten svart eller hvitt glass, ABB SmartTouch® 10” vil garantert forbedre ethvert interiørdesign.

Se video om ABB SmartTouch® 10″

Funksjoner og egenskaper:

– 80 feil- og alarmmeldinger
– 30 logikkfunksjoner
– 40 timere
– Tilstedeværelsessimulering (lys går av og på og simulerer tilstedeværelse i bygget, noe som kan holde uvedkommende unna)
– 10 sceneaktuatorer
– 3 objekts RTC 
– Opp til 18 touch-kontroller pr. side
– Svarapparat for porttelefon Welcome M
– 2 typer (sort og hvit) med 4 forskjellige farger på rammene
– 450 funksjoner på 25 sider (timere, logikk, værdata, tempføler, alle typer kontroller, m.m.)
– WIFI
– 1280 x 800 oppløsning
– Inngang for gulvføler
– Fungerer også på [email protected]®
– Svarapparat for porttefon Welcome M m/IP gateway for APP tilkobling og teleslynge

Link til produktnytt på web med mer informasjon

Markedsføres av ABB Electrification AS, Fornebu