Aktuelt

Enkelrum og Nordconcept samarbeider

Bildet: Enkelrum og Nordconsept inngår samarbeid om kvadratsmarte hjem i moderne design

Enkelrum, en ledende aktør innen minihuskonsepter på det skandinaviske markedet, og Nordconcept, et nystartet norsk selskap med fokus på godt designede og moderne minikjøkken, starter et samarbeid om å skape kvadratsmarte hjem i moderne design, som sparer både tid og penger.

Mindre boliger med flere kvadratmeter, smarte og fleksible løsninger er slik vi ønsker å bo i fremtiden. Det betyr at alt fra kjøkken og bad til garderober og oppbevaringsplasser må være nøye gjennomtenkt for å dekke alle behov.

– Vi ser en økende trend både privat og innen hotellbransjen med en ny generasjon kompakte boliger og småhus som kommer av et ønske om å bo enkelt og funksjonelt og med så lite miljøavtrykk som mulig. Samtidig som vi blir stadig mer mobile og reiser både mer til utlandet og rundt i vårt eget land, er det verdi i å ha små, velbygde boliger som sparer oss for både dyrebar tid og penger, og som også bringer oss nærmere hverandre, sier Amanda Johansson, CEO i Enkelrum, i en pressemelding.

– Trenden er ikke bare å finne blant «tinyhouse»-entusiaster, men er et smart alternativ for single og pensjonister som ønsker å trappe ned og bo mindre og mer kostnadseffektivt. Grunnen til dette skiftet er fremfor alt at vi ønsker å bruke mer tid på det som er viktig for oss og kjøpe kvalitet fremfor kvantitet, sier Johansson videre.

Bildet: Med minimalt behov for gulvareal på 0,7 kvadratmeter og 117 centimeters bredde passer Nordconcepts minikjøkken inn i alle Enkelrums modeller, enten det er bolig, fritidsbolig, kontor eller gjestehus. 

Mer livskvalitet på mindre plass

En direkte forbindelse mellom Enkelrum og Nordconcepts minikjøkken er ikke bare synlig på utsiden og i konseptet, men også gjennom leveringsløsningen. NORD Mini Kitchen leveres ferdig montert på europall for så å løftes direkte på plass – akkurat som Enkelrum sine produkter. Dette gjør at kunden kan få et skreddersydd og godt designet kjøkken i lite format uten å måtte betale mer eller ofre funksjoner. I tillegg er NORD Mini Kitchen bygget av kvalitetsmaterialer og kan flyttes og gjenbrukes.

– Vi er fasinert av fremtidens bærekraftige byer og lokalsamfunn, og lidenskapelig opptatt av å bidra til å bygge smartere og  utnytte dyrbare kvadratmeter. Minikjøkken har vært et produkt som har sett likt ut i mange år og bransjen har hatt behov for et moderne alternativ som passer dagens bevisste kunder, sier Trude Kristin Kjevik Aakre, CEO i Nordconcept, i en kommentar.

Med minimalt behov for gulvareal på 0,7 kvadratmeter og 117 centimeters bredde passer Nordconcepts minikjøkken inn i alle Enkelrums modeller, enten det er bolig, fritidsbolig, kontor eller gjestehus. Minikjøkkenet kan bestilles til Enkelrummene allerede i løpet av februar og kommer med flere fargevarianter og utstyr som gjør det mulig å tilpasse etter din livsstil og smak.