Aktuelt

Ny næringspark i Holmestrand

Fibo Næringspark er navnet på det nye området som nå er lagt ut på det åpne markedet.

Som et resultat av suksessen med salg og oppføring av lagerseksjoner kjøpte selskapet rett før jul i 2020 nabotomten i øst på cirka 12 000 m2. Med sin nære beliggenhet til E – 18 og enkle adkomst har dette området vist seg å være populært både for privatpersoner og firmaer. De to tomtene utgjør til sammen 18 000 m2, og med en relativ høy utnyttelsesgrad og byggehøyde inntil 15 meter, vil dette området kunne ta imot en eller flere store aktører. Området er regulert til lager/ logistikk/ industri med tilhørende kontor. Tomta består hovedsakelig av fjellgrunn og har i tillegg flott sjøutsikt over Oslofjorden.

-Vi har allerede hatt et par henvendelser fra lokale bedrifter som trenger større plass, men foreløpig er det ikke noe konkret, uttaler daglig leder i Vestfold Næringsutvikling AS, Runar Haug.

Vestfold Næringsutvikling AS har i disse lagt ut byggetrinn 2 av sine lagerseksjoner ut for salg. Det er allerede solgt 3 av 10 seksjoner i januar og det forventes at spaden settes i jorda våren 2021. I løpet av året vil da 30 seksjonseiere, fordelt på private og firmaer, ha flyttet inn og tatt disse i bruk. Totalt vil det bli solgt lagerseksjoner for 40 millioner på første delen av området, fordelt på drøye 3000 m2

– Med Brødrene Dahl som nærmeste nabo har vi stor tro på at dette området også kan være interessant både for lokale bedrifter og de som i dag er etablert utenfor fylket. Så det er fortsatt mange muligheter for de som ønsker å etablere seg hos oss, avslutter Runar Haug.