Produktnyheter

Motek presenterer Hilti Exoskeleton!

Eksoskjellettet Hilti Exoskeleton EXO-01 gir ekstra styrke og utholdenhet, spesielt til arbeid over brysthøyde.

Motek sitt samarbeid med den markedsledende leverandøren Hilti gir dem muligheter til å presentere nyheter i verdensklasse.

Hilti sitt målrettede arbeid med utvikling av nye og stadig bedre produkter er noe de er godt kjent for. De streber alltid etter å gjøre produktene bedre for brukeren med tanke på helse og sikkerhet. Nå har de tatt det til nye høyder med sin nyeste innovasjon – et mekanisk skjelett som gir brukeren ekstra styrke og utholdenhet. Produktet er utviklet i samarbeid med firmaet Ottobock, som er verdensledende innen proteser, ortopedi og eksoskjelett. Resultatet er innovasjonen EXO-01 som vil revolusjonere byggebransjen! 

Hovedfokuset ved utviklingen av EXO-01 var HMS: Hvordan kan man redusere risiko for skade og slitasje på kroppen til de som arbeider dagen lang? Resultatet ble et hjelpemiddel som er lett, er lite brysomt å ha på seg og som hverken trenger oppladning eller tilgang på strøm. Et rent mekanisk, manuelt produkt som fungerer ved hjelp av seler, skinner, wire og kraftoverføring som gir redusert risiko for å slite ut muskler og ledd. 

Eksoskjelettet er først og fremst laget for arbeid over bryst- og hodehøyde siden disse bevegelsene er svært fysisk krevende og utmattende. Ved å bruke EXO-01 får man ekstra utholdenhet og styrke slik at man kan jobbe lenger uten å bli sliten og man kan klare oppgaver man ellers ikke har vært i stand til. God økonomi både med tanke på arbeidskraftsbehov, produktivitet og fremdrift, samt redusert risiko for skader og sykemeldinger. 

Hilti Exoskeleton er i salg hos Motek fra 19. april.