Aktuelt

Maxbo avslører stor ny satsing

Bildet: Nå jobber Maxbo Proff for fullt med å ferdigstille sitt eget konsept for hus. Illustrasjon: Maxbo modell Sørreisa.

BYGG REIS DEG 2021: Til neste år kommer Maxbo med egne husmodeller for proffsegmentet. Under Bygg Reise Deg relanserer de også hyttekonseptet sitt.

Av Bjørn Laberg

– Hyttene våre har vært en stor suksess, og solgt godt. Vi har truffet et behov i markedet, og mange byggmestre synes det er fornuftig å forholde seg til én part på både tegninger og byggevarer, sier Christoffer Aas Clementz, sjef for byggesystemer i Maxbo. 
 
Under Bygg Reis Deg relanserer de hyttekonseptet, med både ny hyttemodell og med samtlige hyttetyper digitalisert som BIMx-modeller. Nå jobber Maxbo Proff for fullt med å ferdigstille sitt eget konsept for hus. Til neste år vil ti forskjellige husmodeller være klare for salg til byggmester, entreprenør og utbygger. Alle hustypene til Maxbo kan leveres som elementer, precut eller bygges på stedet.
 
– Målet er å tilby en moderne katalog, men det er også funnet plass til en mer klassisk variant. Katalogen består av fem eneboliger og fem flermannsboliger, både to-, tre-, fire- og seksmannsboliger. Selve prosjekteringen gjøres av Maxbo Tekniske Tjenester, men byggmester og entreprenør vil i stor grad forholde seg til sin faste kundekontakt, sier Clementz, som håper mange vil komme innom på Bygg Reis Deg for å snakke om både hus og hytter.
 
– Tanken med huskonseptet er å sette byggmester, entreprenør og utbygger i stand til å tilby sine kunder et ferdig konsept, der man kan kjøpe prosjekterte boliger til en god pris uten å måtte være medlem av en egen huskjede, sier han.