Bygg reis 2021

Lanserte Grow Your Business på Bygg Reis Deg

BYGG REIS DEG 2021: Byggfakta lanserte i dag et helt nytt produkt for vekst og effektivitet for norsk bygg- og anleggsbransje.

Av Odd Borgestrand

Lanseringen skjedde under Bygg Reis Deg, der account manager Erik Sandnes i Byggfakta og Martin Lund Knudsen, CEO i Tailor Business Consulting, som sammen med Byggfakta har utviklet Grow Your Business.  Administrerende direktør i Byggfakta, Lars Schön, har stor tro og store forventninger til produktet Grow Your Business.

Se video her:

 

Grow Your Business vil påvirke hverdagen til blant andre entreprenører, arkitekter og rådgivere på en svært positiv måte, sier Lars Schön.
– Alt tar utgangspunkt i Byggfakta sin prosjektdatabase, med 60.000 pågående eller planlagte prosjekter. Her har vi oversikt over hvem som er tiltakshaver, arkitekt, rådgiver, entreprenør og underentreprenører. Med andre ord alle som er involvert i prosjektet. I tillegg har vi historikken til prosjekter mange år tilbake i tid. Det gjør oss også i stand til å se hvilke partnere en tiltakshaver har knyttet til seg opp gjennom årene, forklarer Schön.