Produktnyheter

Lanserer Sika Boom-163 Evolution

– Dette nye fugeskummet fra Sika er et miljøvennlig polyuretanskum, med svært lavt innhold av frie monomeriske isocyanater (< 0,1 %) og fritt for klorparafiner, myknere og halogener.

Det sier salgsdirektør i Sika Norge, Alex Kristensen, i en pressemelding.

Salgsdirektør Alex Kristensen.

– Lavt press ved herding og høy fleksibilitet gjør at skummet er meget godt egnet for tetting av vinduer og dører, sprekker og hulrom. Andre egenskaper er god varmeisolasjonsevne. Skummet kan kuttes, trimmes, slipes og males – uten problemer, mener Kristensen.

Det nye fugeskummet er en del av et helt nytt Sika Boom-sortiment innen fuge- og montasjeskum, hvor alle produktene oppfyller kravene til BREEAM-NOR prosjekter. I tillegg til miljøvennlig skum, finnes skum for helårsbruk, fleksible skum med lav etter-ekspansjon, og skumlim for montering av bygningsplater.

– Vi jobber stadig for flere miljøvennlige produkter inn i vårt sortiment. Sika tar alltid grundige tester før lansering, og vi er stolte av å kunne levere et skum med miljøfokus til det norske markedet. Endelig har vi et miljøskum som er enkelt å bruke for håndverkeren, uten at det er krav om hansker eller spesiell opplæring, avslutter Kristensen.