Produktnyheter

Lanserer RørosHetta Sense

Bildet: Med 11 smarte sensorer, som kontinuerlig overvåker inneklimaet på kjøkkenet, vil kunden oppleve at matlukten forsvinner ut av boligen på en effektiv og lydløs måte.

Røros Metall AS flytter produksjonen hjem til Norge, og lanserte 1. juni verdensnyheten «RørosHetta Sense».

– RørosHetta Sense kommer på en rekke av våre produkter som standard. Her vil kunden få en selvtenkende automatisert kjøkkenhette. Med 11 smarte sensorer, som kontinuerlig overvåker inneklimaet på kjøkkenet, vil man oppleve at matlukten forsvinner ut av boligen på en effektiv og lydløs måte, sier Tom Erik Engen, prosjektsjef Norden, i Røros Metall AS, i en pressemelding.

– RørosHetta Sense vil kommunisere med WHO sine anbefalinger for inneklima og bidra til et sunt og godt inneklima. Skulle du ønske det, så kan du også få tips til hvordan du kan bli en mesterkokk på kjøkkenet, og selvsagt leveres det hele med 5 års komplett garanti. RørosHetta Sense er innstilt på automatisk modus, men den kan styres manuelt både via bryterpanelet og vi vår app som du finner ved å søke etter RørosHetta i App Store, sier Engen.

RørosHetta Sense er en naturlig del av et smarthjem, og kommuniserer med systemer som Apple Homelink og Google Home. Han understreker at sikkerheten også er ivaretatt, med en intelligente komfyrvakt som bidrar til å eliminere sannsynligheten for brann på koketoppen – diskré integrert i kjøkkenhetten.

– Med RørosHetta Sense får kunden en unik mulighet til å tilpasse hettens kapasitet, støynivå og belysning. Slik får kunden en skreddersydd tilværelse på kjøkkenet, og trenger kun tenke på matlaging, RørosHetta Sense ordner resten. Nå gleder vi oss til å gi RørosHetta en ny dimensjon og fortsette utviklingen av norsk industrihistorie, sier Tom Erik Engen videre.

Se video av RørosHetta Sense her: https://vimeo.com/504787622

Røros Metall AS sin historie startet i 1946 som blikkenslagerforretning på Røros. I dag er også tredje generasjon i familiebedriften sterkt engasjert i den daglige virksomheten som nå holder til i 7000 m2 store lokaler i Bergstaden.

– Vårt produktspekter har tilpasset seg markedene opp igjennom de snart 75 årene. Det vitner om skaperevne, god kvalitet og design. I tillegg står funksjon og energi-effektivitet høyt på dagsorden. God kunnskap om de ulike ventilasjonssystemer er avgjørende for å skape et godt inneklima, sier Tom Erik Engen avslutningsvis i pressemeldingen