Aktuelt

Lanserer NORD Mini Kitchen

Bildet: NORD Mini Kitchen er utviklet for fremtiden med compact living tankegangen i fokus

Nordconcept AS lanserer nyheten NORD Mini Kitchen. Dette er ferdig monterte minikjøkken i moderne nordisk design på kun 117cm.

Trude Kjevik Aakre og Hege Galteland har sammen startet Nordconcept som spesialiserer seg på minikjøkken i nordisk design. Trude er designutdannet fra University of Kent og begge har lang erfaring fra bygg og VVS bransjen. 

– Vi er fasinert av fremtidens bærekraftige byer og lokalsamfunn, og opptatt av å bidra til å bygge smartere og utnytte dyrebare kvadratmeter. Vi lager kvadratsmarte minikjøkken i nordisk design, som både har høy funksjonalitet og fornuftig pris. NORD Mini Kitchen er utviklet for fremtiden med compact living tankegangen i fokus, sier daglig leder Trude Kjevik Aakre i en pressemelding.

Minikjøkkenet er på kun 117cm bredde, og inneholder romslig kjøleskap m/ frysedel, Electrolux induksjonstopp, underlimt kjøkkenvask i stål og to skuffer med soft close funksjon. Benkeplaten er matt og i holdbar compact HPL. NORD Mini Kitchen er bygget av kvalitetsmaterialer og kan flyttes og gjenbrukes. 

– Det at minikjøkkenet er ferdig montert og leveres på Europall, sparer kundene for både tid – og dyre monteringskostnader. Løsningen på 117 cm bredde mener vi er perfekt for små og store prosjekter i hybler, studio leiligheter, minihus, kontorer og sosiale soner i offentlige og private bygg. Arkitekter og interiørarkitekter tenker hele tiden nytt, Fremtidens kontorer bygges med flere sosiale soner og NORD Mini Kitchen uten induksjonstopp er perfekt til kaffesoner, sier salgs- og markedsansvarlig, Hege Galteland avslutningsvis.

Nordconcept har nå etablert seg med nyåpnet Showroom på Høvik i Oslo.