Produktnyheter

Lanserer Lumon Glazing Sliding

Lumon har komplettert den allerede anerkjente foldeglass-metoden for innglassing med skyveglass, og kan med dette glasse inn alle egnede balkonger, verandaer, terrasser og altaner.

Selvom vårt originalprodukt Lumon Innglassing med foldbare glass (omtales som Lumon Glazing Retractable) sørger for å forvandle alle typer balkonger til skjermede uterom, kan det i enkelte tilfeller være behov for en annen løsning, dersom det er hindringer på balkongen eller beliggenheten krever det.
I den anledning er Lumon Innglassing med skyveglass (omtales som Lumon Glazing Sliding) designet som det perfekte tilskuddet.

Lumon Glazing Sliding – Innglassing med skyveglass
LGS betegnes som tt system for balkonger og terrasser med skyveglass som kan skaleres og tilpasses etter uterommets forhold, hindringer og selvfølgelig etter hva kunden ønsker.

Et rammeløst innglassingssystem med glassruter som skyves sidelengs i hvert sitt spor og plasseres parallelt i én ende.

Systemet består av øvre og nedre aluminumsprofiler som festes i taket, balkonggulvet eller til et egnet rekkverk. Herdet personsikkerhetsglass festes til de øvre og nedre profilene. Glassene skyves enkelt i parallelle spor, og parkeres i valgfri ende. Vertikale og laterale silikon- og gummilister sørger for å tette eventuelle gap og åpninger mellom innglassing og tak/vegg. Listene sørger for å gi god skjerming mot vind, vann og støy. ​

Siden 1972 har Lumon montert over 1 million innglassinger over store deler av Europa. Innglassingen utvikles, designes og produseres i vår egen fabrikk i Finland og skreddesys til hver enkelt balkong. I tillegg til det våre bærekraftig CE sertifiserte innglassinger i glass og aluminium, består vårt sortiment av Lumon Glassrekkverk, Lumon Glasstak og Lumon Plisségardiner.