Nyheter

Kruse Smith bistår 7Analytics i produktutviklingen

Illustrasjonsfoto; iStock

Kruse Smith og 7Analytics, vinner av Byggenæringens innovasjonspris i år, skal fremover samarbeide for å utvikle og forbedre produktet Flomkuben.

Klimaendringer vil føre med seg økt nedbør og blir stadig en viktigere ingrediens i planleggingsfasen. En konsekvens av dette er økt overvann og flommer. Flomkuben hjelper blant annet utbyggere og entreprenører til å planlegge og utføre tiltak som skal håndtere overvannsproblematikken.

– I Kruse Smith er vi svært begeistret for løsningen 7Analytics har skapt i Flomkuben. Verktøyet gjør det enkelt for oss å simulere ulike scenarier, og sammen med byggherre gjøre tiltak for å forebygge fremtidig skade på bygg og ulempe for byggets brukere, forteller Guro Skår Myre, leder for prosjektgjennomføring i Kruse Smith.

I samarbeidet vil Kruse Smith bidra med utprøving av løsningen i store prosjekt, tilbakemelding på brukererfaringer og grensesnitt.

– Vi i 7Analytics er svært fornøyd med å ha inngått dette samarbeidet med Kruse Smith. Det er en stor og fremoverlent aktør, med god kompetanse på å utnytte digitale løsninger i både prosjektutvikling og prosjektgjennomføring. Deres erfaringer er svært nyttige for oss i arbeidet med å videreutvikle og forbedre Flomkuben ytterligere, forteller CCO Jonas Aas Torland.

Nysgjerrig på Flomkuben til 7Analytics? Her kan du lese mer.
 Bilde fra modell; 7 Analyticsk