Nyheter

Isopartner etablerer seg i Malvik

Bildet: Isopartner AS etablerer seg på Sveberg i Malvik kommune

Isopartner AS styrker nå sin posisjon i Midt- og Nord Norge ved å etablere seg på Sveberg i Malvik kommune like utenfor Trondheim.

– Kundene våre er opptatt av raske leveringer, god kundeservice og produktkvalitet. Denne nyetableringen understreker at vi tar kundene våre på alvor, sier Nordisk direktør Arne Schultz i en pressemelding.

– Målet med denne etableringen er å satse mer på markedet i Midt- og Nord Norge. Flere av våre kunder befinner seg i dette området og ved å kunne tilby rask levering og ikke minst lokal tilstedeværelse, blir vi mer konkurransedyktige. Dette kommer igjen våre kunder til gode, sier Schultz.

Mer enn 30 års fartstid

– Det er med glede jeg kan meddele at Rolf Erik Magnussen har takket ja til stillingen som Regionansvarlig Midt- og Nord Norge, fortsetter Nordisk direktør Arne Schultz. Rolf Erik har over 30 års fartstid i isolasjonsbransjen, hvorav de siste 22 år i AS Rockwool og hele 14 år som salgssjef. Han har med seg bred kunnskap og kompetanse i tillegg til en stor kontaktflate fra bransje og i område, sier Schultz.

– Med mål om å gjøre kundene så fornøyd at de velger oss som hovedleverandør har vi sterk fokus på service og kvalitet i alle ledd. Vi styrker også bemanningen på lager med Tor Olav Johnsen. Tor Olav innehar høy lagerkompetanse og lagererfaring fra tidligere jobber. Lang erfaring, kompetanse og dyktige medarbeidere skaper konkurransefortrinn for våre kunder og partnere, avslutter Regionansvarlig Midt- og Nord Norge, forteller Rolf Erik Magnussen.
Rolf Erik startet i sin nye jobb 1.februar. Tor Olav startet i sin jobb 1.mars.

Satsingsområde Midt- og Nord Norge

Videre forklarer Nordisk direktør Arne Schultz hvordan nyetableringen vil posisjonere selskapet bedre med hensyn til markeder og muligheter:
– Det er mange muligheter i Midt- og Nord Norge og satsning på industrien merkes. Samtidig er lokal forankring, nærhet til markedet og aktørene avgjørende for videreutviklingen av bedriften vår. Et bredt og utvidet produktspekter skal bidra til å skape nettopp dette konkurransefortrinn. Lageret på Sveberg har en størrelse på 600 m² og har en høyde på over 10 meter. Dette gir oss nok rom til å kunne lagerføre produktene markedet etterspør og kunne levere rask til kundene i Midt- og Nord Norge, sier Schultz avslutningsvis.

Selskapet Isopartner AS har siden 1992 vært en ledende isolasjonsgrossist innen teknisk isolasjon i Norge. Selskapet er en del av IPCOM Gruppen, som er en allianse av europeiske isolasjonsgrossister og er i dag etablert med hovedkontor og –lager i Moss, samt avdelingslager i Oslo, Bergen og Trondheim.