Aktuelt

Hallmaker fikk Bunnpris-prosjekt

Bildet: Den planlagte Bunnprisbutikken på Bogøy skal bli på rundt 1000 kvm, og byggestart er satt til mai.

Nylig signerte Bunnpris en ny kontrakt med hallprodusent Hallmaker AS. En stor, ny Bunnprisbutikk skal bygges på Bogøy. Butikken skal bli på rundt 1000 kvm og byggestart er satt til mai.

– Dette er et prosjekt vi gleder oss til. Dette blir et flott bygg med god størrelse, sier Morten Solø i Hallmaker, i en pressemelding.

Den nye butikken vil stå ferdig tidlig 2022. Dette vil være et langt mer moderne næringsbygg enn hva Bogøy-væringene er vant til å se på Bogøy. 

– Ikke bare vil det være mye større enn eksisterende bygg, Bunnpris vil nå kunne tilby kundene sine en langt mer moderne dagligvareforretning enn hva de har i dag, sier Solø.

Hallmaker er en av verdens fremste produsenter av miljøvennlige stålhaller og næringsbygg i stål. I mer enn 30 år har de levert stålhaller til all slags bruk. Hovedkontoret ligger på Lysaker, og de har produksjon i Polen, USA, England og Sverige. Som eneste norske aktør i sitt segment bruker Hallmaker arkitekter når de leverer designhaller. Hallmaker har salgskontor Lysaker, Sandnes, Verdal, Bodø og Harstad.