Aktuelt

Garda Sikring vinner rammeavtale med Statnett

Bildet: Administrerende direktør i Garda Sikring, Jon Ola Stokke

Garda Sikring fikk fornyet tillit hos Statnett og vant rammeavtalen som omfatter leveranser av fysisk sikring til alle Statnetts anlegg i Norge.

Det er den største enkeltstående avtalen i Norge innenfor denne området.

Garda Sikring er Norges ledende aktør innenfor fysisk sikring av kritisk infrastruktur, blant annet vei- og jernbane, industrianlegg, forsvarsanlegg, flyplasser, havner, idrettsanlegg og øvrig eiendom. Statnetts anlegg defineres som kritisk infrastruktur og ivaretar noen av samfunnets viktigste funksjoner.

Viktig avtale

– Det er en viktig avtale for oss og vi er naturlig nok stolte av fornyet tillit, det bekrefter vår posisjon som ledende aktør innen perimetersikring. Det er den største enkeltstående avtalen i Norge innenfor området og en anerkjennelse av vårt arbeid for sikring av kritiske samfunnsfunksjoner. Rammeavtalen har en varighet på inntil seks år med en verdiramme oppad til 90 millioner forteller administrerende direktør i Garda Sikring, Jon Ola Stokke, i en pressemelding.

– Statnett har store forventninger til oss, og vi har selv svært høye ambisjoner for våre løpende leveranser. Krav til kvalitet og HMS i leveransen er sentralt og vi er godt rigget til å levere på Statnetts forventinger, ikke minst gjennom grunnmuren vi har bygget de siste årene med felles kvalitetssystem i konsernet understøttet av gode systemer som digitalisere måten vi jobber på fra planlegging til gjennomføring, samt vår kvalitetskontroll. Vi gleder oss til å komme i gang, sier Jon Ola Stokke.

Kompetanse og tilstedeværelse

– Vi ser frem til å jobbe med Garda Sikring. De har vist seg å være en kompetent bedrift innenfor sikkerhetsmarkedet. Vi har gode erfaringer med dem som leverandør og kjenner dem fra tidligere samarbeid. Deres landsdekkende tilstedeværelse er selvsagt også av stor betydning da våre anlegg er lokalisert landet rundt.  Vi gleder oss til å komme i gang med prosjekter og har store forventninger til samarbeidet, sier Otto Berg , kategorileder Bygg og Anlegg hos Statnett. 

Om Garda Sikring AS

– Ledende i Norge på sikring av infrastruktur

– Landsdekkende med 10 avdelinger 

– Tilbyr løsninger innenfor perimetersikring som dekker behov for anlegg- og byggeplassikring, områdesikring, objektsikring, høysikring, og veisikring

– Omsetning og resultat 2020: 518 mill./41 mill. (ebitda)