Aktuelt

Eva skal lede Stener Sørensen

Bildet: Eva Rogne Sørensen

Eva Rogne Tønnessen (35) er ansatt som ny daglig leder i Siv. Ing. Stener Sørensen AS.

– Hovedfokus fremover blir å bygge videre på det Stener Sørensen er kjent for, nærhet og lojalitet til kunden, solid gjennomføring av prosjekter og å ivareta de bra menneskene som jobber i firmaet, understreker Eva Rogne Tønnessen.

35-åringen har flere års erfaring fra rådgiverbransjen, og har de siste 7 årene jobbet som avdelingsleder i Rambøll as.  

– Det er ingen hemmelighet at Stener Sørensen har et godt rykte i bransjen. Jeg var avdelingsleder i Rambøll, men ville prøve meg på mer ledelse og dyrke det, og her har jeg fått tilnærmet frie tøyler, sier hun i et intervju med Drammens Tidende.

– Den lokale drammensforankringen til firmaet var også noe som trigget. Jeg liker den lokale biten. Jeg er opptatt av nærheten. Vi skal ha vekst, slik at vi kan levere en mer helhetlig pakke til våre kunder, men dette skal ikke gå på bekostning av det gode miljøet, faglig og sosialt. I tillegg vil balanse mellom arbeid og familieliv ha høyt fokus, både med tanke på passe arbeidsmengde og frihet med mulighet for hjemmekontor, sier den nye daglige lederen.

Siv. Ing. Stener Sørensen er et Drammensfirma etablert i 1954, og består av rådgivende ingeniører og arkitekter innen plan og landskapsarkitektur, samferdsel og infrastruktur, byggteknikk, oppmåling og byggeledelse. Høsten 2015 flyttet kontoret til nye lokaler i Papirbredden 3 i Drammen sentrum.