Nyheter

DealPotential lanserer banebrytende investeringsplattform

Daniel Antonsson, administrerende direktør og grunnlegger av DealPotential, som gir investorer sofistikert dataanalyse med sin unike plattform.

Etter to år med intensiv utvikling, lanserer DealPotential i dag sin disruptive og banebrytende plattform; «Avtalepotensial for investorer». Plattformen vil tilby innsikt i det globale investeringslandskapet, en rekke verktøy og ressurser for å hjelpe investorer med å identifisere potensielle investeringer og holde seg oppdatert på de siste markedstrendene.

Forener investorer med teknologiske gründere

DealPotential er et selskap som forener investorer med teknologiske gründere. Målet er å demokratisere kapitalmarkedet og gjøre det mer rettferdig, slik at alle får samme sjanse.

– I motsetning til våre konkurrenter, som stort sett er milliardbedrifter, inneholder plattformen vår flere typer data. Både selskapsdata, markedsdata og fondsdata/investeringsdata. Dette lar investorene lage en mer omfattende analyse med støtte fra vår tjeneste. Vi er også mindre og mer smidige, noe som gjør at vi lettere kan justere, tilpasse og utvikle nye ting. Det er en stor fordel, sier Daniel Antonsson, grunnlegger og administrerende direktør i DealPotential.

Selskapet holder til i Gävle i Sverige, men både kunder og kolleger er spredt over hele verden. Det siste året har DealPotential deltatt som piloter i Movexums nye akseleratorprogram for gründere som ønsker å vokse, skalere og akselerere bedriftene sine. Som deltaker i programmet får du din egen bedriftscoach og tilgang til Movexums store nettverk.

Bildet: DealPotential-teamet på selskapets teamdager i Spania tidligere i år. Fra venstre; Beata Pierre, Peter Evjan, Richard Karlsson, Love Diedrichs, Martin Jamt, Sara Musliu, Daniel Antonsson, Nataliia Bokhonska, Kateryna Karpova, Mia Nyman, Andjela Cvetin
– Funnet vår sweet spot

– Det har vært helt avgjørende for oss at vi ble med. Vi har fått innsikt i ting vi ikke forsto var viktige. Vi innså for eksempel at vi bygde feil produkt, selv om vi trodde vi hadde forståelse for kundenes behov. Med Movexums hjelp har vi nå funnet vår sweet spot og utviklet en klar IP-strategi. I tillegg har vi fått hjelp til å søke økonomisk støtte og fått verdifull støtte i vårt bærekraftsarbeid, sier Antonsson.

I to år har utviklingen av «DealPotential for Investors» pågått og en viktig milepæl i selskapets historie er nå nådd. «DealPotential for Investors»-plattformen gir investorer sofistikert dataanalyse ved å bruke avansert teknologi og kunstig intelligens. Dette resulterer i skreddersydde investeringsmuligheter til hver enkelt investors unike behov og preferanser.

Unik tilgang

– Vi er utrolig glade for å lansere plattformen og gi investorer unik tilgang til privat data og innsikt. Vi mener at enhver investor fortjener tilgang til kvalifisert analyse, for å kunne ta de beste beslutningene, og plattformen vår leverer nettopp det, sier Antonsson.

Plattformens funksjoner inkluderer følgende:

-Markedsdata, selskapsdata, investeringsdata og avanserte screeningsverktøy, som gjør det mulig for investorer å filtrere gjennom millioner av datapunkter.

-Dette for å finne de mest lovende investeringsmulighetene, sanntids markedsdata og nyhetsoppdateringer for å hjelpe investorer med å holde seg i forkant.

-Plattformen er designet for å analysere det private markedet og for investorer på alle nivåer, fra individuelle investorer til store institusjonelle investorer. 

For mer info: www.dealpotential.com