Produktnyheter

Cosentino lanserer Dekton Onirika

Bildet: Madelene Persson, markedskoordinator for Cosentino,er svært fornøyd med den nye Dekton Onirika-kolleksjonen. Foto: Henriette Lien

– Bærekraft, innovasjon og tidløs eleganse, er grunnideene bak vår nye kolleksjon, Dekton Onirika.

Det sier Madelene Persson, markedskoordinator for Cosentino, når vi treffer henne bedriftens showroom i Vestby.

– Dekton Onirika er et samarbeid med det anerkjente internasjonale interiørdesignhuset Nina Magon. Kolleksjonen er inspirert av den klassiske marmoren, og er et samarbeid med det anerkjente internasjonale interiørdesignhuset Nina Magon, sier Persson til Produktfakta.

– Målet med kolleksjonen er å skape en særegen, internasjonal, aktuell og unik kolleksjon av bærekraftige overflater. Nina Magon ønsker at designere, arkitekter og private interiørentusiaster over hele verden skal oppleve at Dekton er mye mer enn en benkeplate. Dekton kan også brukes til vegg, tak, fasader, gulv, uterom og mer, sier Persson videre.

Den nye kolleksjonen inneholder åtte dristige, karakteristiske farger: Awake, Lucid, Somnia, Neural, Trance, Vigil, Daze og Morpheus.

Om Cosentino:

Cosentino Group er et globalt, spansk, familieeid selskap som produserer og distribuerer høyverdige innovative overflater for design og arkitektur. Det samarbeider med sine kunder og partnere for å levere løsninger som gir design og verdi, og inspirerer livet til mange mennesker. Dette målet er mulig takket være de ledende merkene i sine respektive segmenter – Silestone, Dekton og Sensa by Cosentino. Dette er teknologisk avanserte overflater som gjør det mulig å skape unike miljøer og design for hjemmet og offentlige steder.

Under følger bilder fra lanseringen av Dekton Onirika i Vestby nylig. Alle foto: Henriette Lien.