Nytt om navn

Christoffer Hansen er ny distriktssjef i Cembrit

Christoffer Hansen

Cembrit AS har gleden av å presentere sin nye distriktssjef i Vestland fylke, Christoffer Hansen.

– Christoffer startet 4. mars 2021 og er allerede i ferd med å bli godt kjent med både produkter, kunder, samarbeidspartnere og selvfølgelig kolleger, skriver Cembrit i en pressemelding.

Christoffer er 30 år og bor med sin familie i Bergen. Han vil ha base i Bergen, men reise rundt til kunder og samarbeidspartnere i Vestland når smittesituasjonen tillater det.

Christoffer er en del av Cembrits salgsteam som består av salgssjef Bjørn Gustavsen, arkitekt Gerald Bliem, samt distriktssjefer fordelt over hele landet. Christoffer har ansvar for Vestland fylke.

Han er utdannet blikkenslager og har erfaring både fra byggebransjen og salg.

– Jeg gleder med stort til å ta del i Cembrit`s offensive salgsmiljø, jeg er blitt tatt godt imot allerede og ser frem til en koronafri hverdag hvor vi kan besøke forretningsforbindelser igjen for å diskutere fremtidsrettede samt bærekraftige løsninger fra Cembrit. Mine år innen salg har lært meg hvor viktig det er å gjøre ting enkelt samt være tilgjengelig, disse verdiene tar jeg med meg videre i Cembrit systemet. Vi skal ikke bare være en leverandør, vi skal også være en samarbeidspartner, sier Christoffer

Salgssjef Bjørn Gustavsen ønsker Christoffer velkommen på laget i Cembrit.

– Christoffer vil med sin praktiske bakgrunn som blikkenslager og seks år med salgsarbeid være godt rustet for oppgavene som kommer i Vestland. Christoffer har et vinnende vesen som vil smitte over de andre i våres organisasjon. Samtidig har han personlige egenskapene , kombinert med faglig kompetanse som vil gjøre at han lykkes med oppgavene. Gleder oss til å se hva dette skaper for Cembrit i fremtiden, sier Bjørn.

Les mer om Cembrits ansatte her: https://www.cembrit.no/kontakt/ansatte/

Om Cembrit AS:

Som en av Europas ledende produsenter av fibersementprodukter, tilbyr Cembrit et vidt spekter av holdbare produkter og løsninger. Cembrit leverer fasadeplater, bygningsplater, treullsementplater og takplater

Les mer om Cembrit og Cembrits produkter her: https://www.cembrit.no/