Byggeprosjekter

Bygger unike boliger for OBOS Kärnhem i Lund

AF skal bygge boliger på vegne av OBOS Kärnhem i den nye bydelen Brunnshög, nær de verdensledende forskningsmiljøene i Lund. Ill. OBOS Kärnhem

AF Bygg Syd, et datterselskap av AF Gruppen, skal bygge boliger på vegne av OBOS Kärnhem i den nye bydelen Brunnshög, nær de verdensledende forskningsmiljøene i Lund.

Prosjektet gjennomføres som en totalentreprise, og kontrakten har en verdi på om lag MSEK 180, ekskl. mva. Brf Pärlan bygges over seks plan med 107 boliger og forretningslokaler, og prosjektet forventes ferdigstilt våren 2024.

Brf Pärlan får en spennende arkitektur med unike oppbrutte fasader som blir et naturlig blikkfang i området. Boligene ligger sentralt i Brunnshög, ved holdeplassen for den nye trikken – ti minutter fra sentrum og ved siden av et nylig ferdigstilt parkanlegg. De verdenskjente forskningsfasilitetene ESS og MAX IV ligger rett rundt hjørnet.

– Vi er glade over å kunne realisere dette spesielle prosjektet i Brunnshög, som mange assosierer med innovasjon og banebrytende kunnskap. Prosjektet blir vårt første oppdrag for OBOS Kärnhem, sier Bård Konrad Frydenlund, konserndirektør i AF Gruppen Sverige.