Aktuelt

Bravida lanserer GreenHub i hele Norden

Bildet: GreenHub er fra 1. september tilgjengelig i byene Stockholm, Gøteborg, København, Aarhus, Helsinki, Oslo Lysaker, Trondheim og Kristiansand, samt Oslo sentrum og Bergen.

I dag åpnes Bravidas GreenHub-konsept i åtte nordiske storbyer, hvor leveranser av servicetjenester i bykjernen nå skjer ved bruk av elsykler, sparkesykler og gåturer.

Leveransene fører til raskere service og er helt fossilfrie. Med den sentrale beliggenheten til GreenHub, midt i byen, betyr det at leveranser nå kan gjøres med elsykkel, sparkesykkel eller til fots, som tidligere ble gjort med bil. GreenHub reduserer utslippsnivåene samtidig som leveransene blir mer effektive ved å unngå trafikk, mulige bompenger og finne parkeringsplass.

– Jeg er utrolig stolt over at GreenHub-prosjektet nå går live i enda flere byer og at vi endelig kan starte med effektive og fossilfrie leveranser til våre kunder i hele Norden. Jeg vil også takke alle involverte i prosjektet som gjør dette mulig, dette er et stort steg i riktig retning for å bli et enda mer bærekraftig selskap, kommenterer Mattias Johansson, Bravidas konsernsjef, i en pressemelding.

Bravidas største fokus er på service og energieffektivisere bygninger med bærekraftige helhetsløsninger som gjør en forskjell, både for miljøet, samfunnet og klimaet. I arbeidet for en bærekraftig fremtid spiller valget av transportmiddel til og fra kunder en betydelig rolle. Bravidas mål er å på alle mulige måter bidra til å nå FNs bærekraftsmål innen 2030.

GreenHub er fra 1. september tilgjengelig i byene Stockholm, Gøteborg, København, Aarhus, Helsinki, Oslo Lysaker, Trondheim og Kristiansand, samt Oslo sentrum og Bergen.

Bravida er en ledende totalleverandør av service- og installasjonstjenester i Norden, med mer enn 12 000 medarbeidere totalt og en omsetning på 21,1 milliarder svenske kroner i 2020. Vi tilbyr tjenester innen elektro, rør og ventilasjon, og spesialområdene brann og sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift. Bravida er representert på rundt 170 steder i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I Norge har Bravida omkring 3000 medarbeidere, rundt 60 avdelinger på mer enn 30 steder og omsatte for 4,4 milliarder norske kroner i 2020.