Nytt om navn

Azib Banaras er ny finansdirektør i COWI

Azib Banaras kommer fra rollen som Head of controlling i den internasjonale delen av rådgiverfirmaet, hvor han har vært ansvarlig for Business Finance globalt.

1. mars tiltrådte han rollen som finansdirektør i COWI Norge.

Azib kommer fra København og har utdanningen sin fra Copenhagen Business School, hvor han tok mastergrad i Applied Economics & Finance. Han har siden 2018 jobbet i COWI, sist som Head of Business Controlling globalt i COWI International.

– Azib er en ung og ambisiøs CFO-profil som brenner for å bruke datadreven analyse til å ta faktabaserte beslutninger. Han har jobbet i flere deler av selskapet i ulike landområder, som gir ham god innsikt i selskapet. Dette samsvarer godt med mitt mål om å bygge opp en ledergruppe med bred, internasjonal erfaring og kompetanse, og jeg er glad for at vi nå har funnet en kandidat som jeg er sikker på at vil bidra til å utvikle den norske økonomifunksjonen og selskapet, sier Marius Weydahl Berg, administrerende direktør i COWI, i en pressemelding.

Azib har bodd i Sverige de siste 16 årene og bor i dag med familien sin i Malmø.

– Til sommeren flytter familien min til Oslo permanent. Jeg ser veldig frem til å komme i gang. Jeg gleder meg virkelig til å møte hele teamet fysisk og være med å forme reisen som COWI Norge er på, sier Azib.