Nytt om navn

Arne Jorde er ny administrerende direktør i WSP Norge

Bildet: Arne Jorde skal lede WSP Norge

Arne Jorde kommer fra Multiconsult, hvor han har vært konstituert i rollen som Chief Operating Officer. Mickey Johansson, nåværende administrerende direktør for den norske virksomheten, vil forbli i stillingen til Jorde tiltrer i august 2023.

Jorde har mer enn 30 års erfaring fra rådgivningsbransjen, med solid bakgrunn fra ledende stillinger og roller som har innbefattet strategi- og forretningsutvikling, salgs- og markedsarbeid, organisasjonsutvikling og oppkjøp.

– Vi er svært fornøyd med at Arne, med sine solide lederegenskaper og kommersielle drivkraft, blir en del av vårt WSP-team. Arnes lange erfaring fra både nasjonal og internasjonal arena, samt hans brede nettverk av partnere og kunder i bransjen, vil være viktig for WSP Norges fortsatte utvikling og suksess. Jeg ser frem til å jobbe sammen med Arne for å fortsette å utvikle den norske virksomheten. Arnes kompetanse og sterke kundefokus vil også være verdifull for vår nordiske virksomhet, forklarer Anna-Lena Öberg-Högsta, CEO WSP Norden.

– Jeg er både stolt og glad over å få denne muligheten i WSP, som jeg synes er et utrolig spennende selskap med sin globale rekkevidde og bærekraftsprofil. Jeg ser virkelig frem til å fortsette utviklingen av WSPs norske virksomhet innen de tjenesteområdene som finnes i dag, samt etablere nye i tråd med WSPs strategiske retning. Jeg vil samtidig takke dyktige kolleger i Multiconsult for godt samarbeid, sier Arne Jorde, påtroppende administrerende direktør for WSP Norge.

– Jeg ønsker Arne velkommen til oss i WSP, og ser det som veldig positivt at selskapet får en erfaren toppleder med sterk, lokal bransjetilknytning. Jeg er overbevist om at han sammen med den norske ledelsen og kolleger rundt om i landet vil ta WSP Norge videre på en vellykket måte, sier Mickey Johansson, avtroppende administrerende direktør.