Nytt om navn

AART utvider med nye partnere

Bildet: Susanne Joys og Klaus Mikkelsen blir nye partnere i AART

Det prisbelønte arkitektfirmaet AART med kontor i Oslo utvider sin norske partnerkrets med Susanne Joys og Klaus Mikkelsen.

Det skjer som et ledd i AARTs vekst og suksess i Norge, hvor det skandinaviske arkitektfirmaet står bak markante prosjekter som det nye Vikingtidsmuseet på Bygdøy, Stavanger Universitetssykehus på Ullandhaug og Papirhuset i Moss.

– De siste årene har vi opplevd en fantastisk utvikling med stadig flere samarbeid med ambisiøse byggherrer i Norge og resten av Skandinavia. Å utvide partnerkretsen er derfor et naturlig skritt i vår norske vekst, vårt faglige grunnlag og fortsatte kundefokus, sier Anders Strange, stiftende partner og daglig leder i AART i Norge, i en pressemelding.

– Det er derfor med stor glede vi ønsker Susanne Joys og Klaus Mikkelsen velkommen som partnere. De er begge dyktige arkitekter med dype røtter i vårt DNA, og på hvert sitt felt har de vært drivende i utviklingen av vår rådgivning og mange av våre mest fremtredende prosjekter. I partnerkretsen ser vi derfor frem til et enda tettere samarbeid med dem begge, tilføyer han.

Med de nye partnerutnevnelsene i Norge setter AART sine relasjoner til norske kunder og samarbeidspartnere øverst på agendaen. For som ny partner trer kunderelasjonssjef Susanne Joys inn i ledelsen av AARTs norske aktiviteter, hvor hun sammen med resten av ledelsen vil sikre et fortsatt fokus på å styrke dialogen med kundene – noe som er solid nedfelt i AARTs DNA med effekten av arkitekturen for øye.

I forlengelse av dette trer prosjekteringssjef Klaus Mikkelsen inn som ny partner i teamledelsen av AARTs norske aktiviteter, hvor han vil bidra til å ivareta spesifikke kundeforhold og videreutvikle firmaets prosjekteringsfaglige ekspertise. Det vil han gjøre med fokus på godt samarbeid, sammen med den øvrige teamledelsen. I dette samarbeidet blir kunder møtt av et team som er dedikert til å sikre arkitekturens kvalitet og effektpotensiale fra konsept til ferdig bygg.

AART er et av Skandinavias ledende arkitektfirmaer med 150 ansatte på kontorer i Oslo, Stockholm, København og Aarhus. Herfra tilbyr AART rådgivning til byggherrer over hele Skandinavia, for å utvikle organisasjoner og lokalsamfunn med arkitektur som katalysator. For tiden er AART engasjert i utviklingen av mer enn en million kvadratmeter på tvers av skala og sektor – blant annet viktige prosjekter som Norges nye kulturelle flaggskip, Vikingtidsmuseet på Bygdøy, og Skandinavias største byggeprosjekt for øyeblikket: Stavanger Universitetssykehus på Ullandhaug.

Med de nye partnerutnevnelsene vil ledelsen av AARTs norske arkitektbedrift bestå av stiftende partner Anders Strange som daglig leder, samt partnerne Susanne Joys og Klaus Mikkelsen.

Bildet: Vikingtidsmuseet på Bygdøy er et av AARTs pågående prosjekter