Bygg Reis Deg

Optimera slår på stortromma

– På messa fokuserer vi på rollen som Norges største selskap innen distribusjon, logistikk og miljø, sier markedssjef Lars Bergerud i Optimera. Foto: Trond Schieldrop

BYGG REIS DEG 2023: Optimera slår på stortromma med 3 stander som totalt er på over 400 kvm på Bygg Reis Deg. – Dette er den største tilstedeværelsen vi noen gang har hatt på messa. I løpet av de fire dagene vi skal være her, får vi besøk av over 900 kunder, sier markedssjef Lars Bergerud i Optimera.

Av Trond Schieldrop

Det er ingen tvil om at Optimera ser på Bygg Reis Deg som den viktigste møteplassen for selskapet.

– På messa fokuserer vi på rollen som Norges største selskap innen distribusjon, logistikk og miljø. Vi har en 100 prosent elektrisk kranbil i tillegg til alt vi kan levere av tekniske tjenester, prosjektbearbeidelse for forenkle hverdagen for våre kunder. Vår digital hverdag med dokumentasjon, prosjektering og miljøriktig handel er også viktige elementer, påpeker Bergerud.

Varemerket Rencon

Optimera satsing mot betongentreprenører skjer gjennom varemerket Rencon.  Under messen ble det presentert en ny forskalingsløsning fra tyske Hünnerbeck.

– Med Rencon kan vi fremover levere til flere store prosjekter innen vei og anlegg, sier Bergerud. Han kan fortelle at konkurransen i VFA markedet er stor.

– Her satser vi stort med Montasjeutstyr.  På Bygg Reis Deg har vi en stor stand hvor vi også har et eget verksted som reparerer og gir service til kunder.

Viktig møteplass

900 kunder i løpet av Optimeras 4 dagers turnering på messa, er tøff men viktig for å treffe riktige beslutningstakere i bedriftene, håndverkere og skoleungdom.

– Hvor mye vi får igjen av dette med håndfaste prosjekter er vanskelig å måle, men det viktigste er tilstedeværelsen, understreker han.

Ser muligheter

Optimera har i dag 151 utsalgssteder, og merker som mange andre, nedgangen i offentlige og private byggeprosjekter.

– Men vi er opptatt av å se muligheter, spesielt i rehabiliteringsmarkedet hvor det i årene fremover vil bli store behov for våre tjenester, sier Bergerud til slutt.

logo
Bjørn Laberg