Produktnyheter

Vil bli kvitt sinkestempelet – lanserer ISYtalks

Bildet: Ola Greiff Johnsen, administrerende direktør i NoIS

Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) introduserer ISYtalks, basert på det velkjente TED Talks-konseptet for å inspirere til digital endring.

– NoIS leverer løsninger til ingeniører, arkitekter, rådgivere, entreprenører og byggherrer og er dermed i en posisjon der vi kan se helheten i informasjonsflyten mellom aktørene. Vi erfarer at løsningene og teknologien er på plass og at mange har tatt den i bruk, men at man kanskje ikke har utnyttet det fulle potensiale i helheten og samhandlingen seg imellom, sier Ola Greiff Johnsen, administrerende direktør i NoIS, i en pressemelding.

Konsist og engasjerende

Digitalisering dreier seg om hver av delene og helheten i en hel verdikjede. Greiff Johnsen mener man blir best først når man digitaliserer sammen.

– Selv om mange har kommet langt er det fortsatt behov for å utfordre viljen til å ta i bruk ny teknologi der ute. Gjennom ISYtalks skal vi på en konsis og engasjerende måte vise frem de store fordelene ved digitalisering. Jeg har stor tro på verdien av å dele erfaringer, og vi tilrettelegger for nettopp dette ved å dele av vår kunnskap og vise eksempler på bedrifter som har kommet langt, sier Greiff Johnsen.

Studiokvalitet rett inn i stua

ISYtalks er en gratis møteplass, en digital konferanse med korte foredrag, som gir innsikt og inspirasjon. Sendingen, som består av seks foredrag på 12 minutter, vil ha høy kvalitet og den strømmes på YouTube, slik at du kan delta fra hjemmekontoret eller på farten der du er.

– Som kunnskapstung organisasjon er det en spennende utfordring for oss å jobbe med å spisse budskap og innhold til TED-formatet, og vi er overbevist om at det vil treffe godt hos publikum, sier Greiff Johnsen.

Droner, modellbasert bygging og maskinlæring 

Seks eksperter i NoIS og Norconsult skal inspirere med temaer som bruk av droner til inspeksjon og beregning, tegningsløse byggeprosjekter og maskinlæring i byggebransjen.
Greiff Johnsen er overbevist om at konseptet vil falle i smak, og har stor tro på at ISYtalks kan bli et nytt nav for kunnskap om innovasjon og digitalisering i bransjen.

– Jeg tror deltakerne vil sitte igjen med følelsen av å ha lært noe nytt, og bli inspirert til økt grad av samhandling og deling for å øke digitaliseringstakten i byggebransjen. Og jeg håper vi samtidig får synliggjort at vi står parate til hjelpe bedrifter med å sette sine digitale ambisjoner ut i livet, avslutter Greiff Johnsen.

Linkhttp://www.isytalks.no

Om Norconsult Informasjonssystemer:

NoIS er et heleid datterselskap av Norconsult AS. NoIS utvikler, markedsfører og leverer helhetlige IKT-løsninger for planlegging, prosjektering, bygging og forvaltning av infrastruktur og eiendom. Selskapet leverer konsulenttjenester innen IT-prosjektledelse, IT-rådgivning, IT-arkitektur, systemutvikling, systemintegrasjon, RPA, maskinlæring og AI innen alle bransjer. I tillegg har selskapet dyptgående kompetanse innenfor informasjonssikkerhet og cyber security. NoIS er ledende leverandør av programvare innen Geografiske Informasjonssystemer (GIS), Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV), og løsninger innen prosjektadministrasjon, prosjektstyring, kostnadsanalyser, byggeteknisk konstruksjon, BIM, eiendomsgebyradministrasjon og systemleveranser

Om ISYtalks:
ISYtalks er en arrangementsrekke, inspirert av TED-konseptet med korte, presise og inspirerende foredrag. Det første ISYtalks arrangementet har «Digitalisering i byggebransjen» som tema og går av stabelen torsdag 18. mars kl. 09.00-10.30. ISYtalks er et løft og kjennes som et friskt pust inn i en bransje som oppleves som produkttung og faglig.