Produktnyheter

– Ved å investere i elektriske teletiningsmaskiner reduserer vi utslippene og forbedrer arbeidsmiljøet

Bildet: Dia Proff Norge AS leverer sin første helelektriske teletiningsvogn til Braathen Landskapsentreprenør AS.

Braathen Landskapsentreprenør AS har tatt et stort steg for å imøtekomme kravene til utslippsfrie byggeplasser, ved å investere i Norges første helelektriske Flexi Heater teletiningsvogn for å tine snø og tele på sine anleggsplasser. Dette er den første av flere elektriske maskiner som selskapet vil ta i bruk på sine arbeidsplasser.

Lokal tilstedeværelse

– Fremtiden er jo krystallklar når det gjelder krav til utslipps frie bygg og anleggsplasser og når vi i tillegg ser hvordan Svenske Flexiheater har bygget sine maskiner, så har disse absolutt en fremtid for å i møte komme krav til brukervennlighet, fleksibilitet når det gjelder tilgang på strøm på de ulike byggeplasser. Og ikke minst at importør har lokal tilstedeværelse på Østlandet, sier maskinansvarlig Magnus Borthen i Braathen Landskapsentreprenør AS, i en pressemelding.

– Vi er stolte av å være en pioner innen elektrifisering av byggebransjen i Norge. Ved å investere i elektriske teletiningsmaskiner reduserer vi utslippene og forbedrer arbeidsmiljøet for våre ansatte. Vi er veldig fornøyde med de to første maskinen vi har mottatt, og ser frem til å ta i bruk flere elektriske maskiner i fremtiden, mener Braathen.

Allerede en suksess

Dia Proff Norge AS, som er general importør og distributør av Flexi Heater i Norge har lang erfaring med å levere kvalitetsprodukter til sine kunder.

– Vi er stolte av å ha levert de første helelektriske teletiningsmaskinen til Braathen Landskapsentreprenør AS. Vi har lenge jobbet med å tilby våre kunder innovative og miljøvennlige produkter, og denne maskinen er et flott eksempel på det, sier daglig leder Carl Ronny Olsen i Dia Proff Norge.

Den elektriske teletiningsmaskinen fra Flexi Heater har allerede vist seg å være en stor suksess hos Braathen Landskapsentreprenør AS.

– Maskinen er veldig brukervennlig, sier en av selskapets ansatte. Mattene kommer enkelt av takskapet, det er ingen tunge belastninger, og maskinen er generelt veldig enkel å bruke, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.