Produktnyheter

Svanemerkede sykkelstativ og rekkverk fra Euroskilt

Svanemerkede sykkelstativ er blant annet CS, HL, Parker og Sinus

Euroskilt AS lanserer nå svanemerkede sykkelstativ som noen av de første i Norden.

– Det er gjennomført et stort arbeid for å få våre sykkelstativer Svanemerket. Dette betyr en mer bærekraftig produksjon. Det er et stort fokus på miljøvennlig og bærekraftig transport og her er syklisme en viktig bidragsyter. Alle sykkelturer starter og ender jo som kjent med en parkert sykkel. Derfor var det naturlig for oss å fokusere på enda mer miljøvennlige sykkelstativer, skriver Euroskilt AS i en pressemelding. 

Svanemerkede sykkelstativ er blant annet CS, HL, Parker og Sinus. Se mer på https://www.euroskilt.no/utemiljo/sykkelstativ.

Svanemerkede rekkverk kan leveres i flere utførelser, herunder blant annet buerør, seksjonsrekkverk og beskyttelsesrekkverk. Se mer på https://www.euroskilt.no/avsperring/rekkverk

Fakta Euroskilt:

• Euroskilt AS er markedsleder i Norge innen trafikksikkerhetsmateriell, og er en betydelig aktør innen utemiljø- og avsperringsprodukter som benker, sykkelstativ, bommer og rekkverk.

• Bedriften ble etablert i 1985, og har i dag ca 135 ansatte.

• Produktspekteret er rettet mot trafikksikkerhet og utemiljø og består av varslingsutstyr for vegarbeid, midlertidig rekkverk i stål for vegarbeid, støtputer for rekkverk, bommer samt trafikkskilt og påkjøringssikre skiltmaster.

• Euroskilt har et bredt utvalg innen utemiljø og avsperring. I tillegg til å levere egenproduserte løsninger, er bedriften også eneleverandør i Norge på utstyr fra Vik Ørsta, Hitsa/Veksø, mmcitè, Cyclehoop, Cyclepods, Velopa og Smekab. Dette omfatter produkter som sykkelstativ, benker og bord, avfallskurver, sykkeloverdekninger, leskur, bommer, gjerder, rekkverk og porter.