Produktnyheter

Sustinera AS utvider produktsortimentet

Bildet: Med sommeren rett rundt hjørnet, syns vi at det var et godt tidspunkt å lansere noen nye produkter, sier Espen Øvstebø, daglig leder i Sustinera AS

Med sommeren rett rundt hjørnet, syns Sustinera AS at det var et godt tidspunkt å lansere noen nye produkter. Sustinera er i dag spesialisert på radonsikring og har vært en av landets ledende aktører innen radonsikring. Nå utvider de sortimentet og satser på flere kvalitetsprodukter til byggebransjen.

«EVIG» terrassebord
I tråd med at bedriften er i gang med å bli miljøfyrtårnsertifisert og at Sustinera ønsker å være en bærekraftig støttespiller i utviklingen av grønnere bygg, går Sustinera nå for 100% resirkulert og 100% resirkulerbare terrassebord. «Med EVIG terrassebord er det tid og penger å spare ettersom det medfører lave eller ingen vedlikeholdskostnader» sier Espen Øvstebø, daglig leder i Sustinera AS. – Terrassen holder seg fin, år etter år, uten sliping, olje, beis og maling – vedlikeholdsfritt gir innsparinger på sikt ettersom man bare trenger å vaske med børste og vann ved behov, slik at den varer nettopp EVIG.

RAD C – Radonsperre for rehabiliteringsmarkedet
Har du et gammelt hus og ikke ønsker å hugge opp gulvet for å radonsikre bygget, er dette løsningen. Fordelen med RAD C radonsperre er at den har radonsperre, i tillegg har den også 2mm innebygget trinnlyd på 20dB, i ett og samme produkt. RAD C tåler hard belastning og kan også brukes med gulvvarme. Den er spesialutviklet for rehabilitering, den er enkel og rask å legge, perfekt å ha under parkett og laminat, i tillegg til at den er 100% resirkulerbart.

Knott Grunnmursplast
Øvstebø kan også annonsere en satsing på grunnmursplast for bruk som fuktsikring på grunnmur, både på nybygg, i eksisterende bygninger og rehabilitering. Knott Grunnmursplast er en enkel og motstandsdyktig knasteplate som er føyelig og enkel å montere. KNOTT Grunnmursplast er tilgjengelig i størrelsene: 1x20m, 1.5x20m, 2x20m, 2.5x20m, 3x20m.