Produktnyheter

Styrker verktøyporteføljen med et nytt verktøyagentur

Grove Knutsen, en av Norges ledende leverandører av profesjonelt arbeidsutstyr, satser videre på verktøy og har nå overtatt agenturet for Wera i Norge.

Den tyske verktøyprodusenten Wera er en av verdens ledende produsenter av skrutrekkere, bits og moment- og fastnøkler, og er en solid internasjonal merkevare som vil gi Grove Knutsen en enda sterkere posisjon innen kategorien verktøy.

– Grove Knutsen har levert arbeidsutstyr til proffene i over 70 år. De siste årene har vi beveget oss inn i verktøybransjen som agent for Knipex i Norge. Nå tar vi neste steg og satser videre på nok en tysk kvalitetsprodusent. Wera passer meget godt inn i vårt produktsortiment og vil gi oss en sterk posisjon i markedet. Vi jobber nå med implementeringen og vil være fullt operasjonelle i august 2021, sier Salgssjefen i Grove Knutsen, Erik Hauge.

Grove Knutsen har flere internasjonale merkevarer slik som Zarges, Jonex, Herd, Knipex, Raaco, Suprabeam, Tente og Fall Safe i sin portefølje. I 2019 overtok Grove Knutsen agenturet på Knipex og bestemte seg for å bygge en sterk posisjon innenfor kategorien verktøy som lagerførende agent.

– På samme måte som Knipex har Wera nå valgt Grove Knutsen som sin nye agent i Norge. Med Wera og Knipex vil Grove Knutsen nå være en meget solid og bred leverandør innenfor kategorien verktøy. Vi kjenner markedet og kundene veldig godt, og vårt mål er å løfte agenturene til nye høyder gjennom å lagerføre flere produkter og deler hos oss. Sammen med vårt sterke salgs- og produktteam vil vi kunne yte meget god service for nye og eksisterende importører og kunder, sier Erik Hauge.

Wera Tool rebels
Wera er en av Europas største og mest kjente produsenter av skruverktøy, rundt og inni skuer, og er en fremoverlent produsent som ikke tror at verktøy er ferdig utviklet. De er kjent for sine innovative løsninger og er synonymt med tysk kvalitet. Wera har hovedkontor i Wuppertal i Tyskland og er sertifisert etter ISO9001 og ISO14001, i tillegg til ISO45001. Les mer om Wera på https://www-de.wera.de/en/.