Produktnyheter

Sammenslåing av varemerkene Kährs og Upofloor

Bildet: Kährs gulvtilbud inkluderer tre-, vinyl-, tekstil- og plastgulv og er rettet mot både bolig- og offentlige og kommersielle miljøer.

Kährs kjøpte gulvpioneren Upofloor i 2012 som en del av selskapets oppgave å tilby gulvløsninger som overgår forventningene. Nå forenes de to sterke merkene under Kährs.

Upofloor produktene Estrad, PVC-fri Zero og Xpression samt Quartz vil være en del av Kährs tilbudet og vil bli markedsført under navnet Kährs. Merket endres, men egenskapene til produktene forblir de samme: holdbare, ekstremt holdbare og estetisk uttrykksfulle. 

– Både Kährs og Upofloor er respekterte pionerer innen gulvbransjen. Upofloor har vært revolusjonerende innen kommersielle og offentlige gulv siden 1950-tallet og har vært bransjeledende innen PVC-frie plastgulv siden 2000-tallet. Kährs, med mer enn 160 års erfaring med å arbeide med tre, er en av de eldste produsentene av tregulv i verden og som oppfinner av lamellparketten og først med et limfritt låsesystem på tregulv. De to merkene forenes nå under Kährs, som vil være en komplett leverandør av holdbare og førsteklasses gulv av høy kvalitet til hjemmet og kommersielle overflater, heter det i en pressemelding fra de to selskapene.

– Sammenslåingen av varemerkene Kährs og Upofloor er helt i tråd med vår strategi om å tilby en bred produktportefølje med bærekraftige gulv av høy kvalitet. Dette er et ytterliggere skritt mot å kunne tilby Kährsmerkede funksjonelle og trygge gulv for kommersielle behov så vel som for helse og utdanning, sier Andreas Berge, Chief Commercial Officer, Commercial sales på Kährs, i  pressemeldingen.

Kährs gulvtilbud inkluderer tre-, vinyl-, tekstil- og plastgulv og er rettet mot både bolig- og offentlige og kommersielle miljøer. Kährs har vært drevet av innovasjon og bærekraft siden 1857. Se www.kahrsflooring.com for mer informasjon.

Kährs gulv som tidligere var Upofloor:

Estrad: En serie praktiske og allsidige vinylgulv for offentlige overflater. Gulvene har utmerket holdbarhet og ytelse for krevende miljøer som innen utdanning, helse og medisinsk behandling og i servicesektoren.

Quaetz: En produktgruppe bestående av fire slitesterke, sterke og lettstelte gulvkolleksjoner. Quaetz har en homogen konstruksjon, består av bare noen få forskjellige råvarer og har en overflatebehandling av polyuretan (PUR). Quartz er et veldig slitesterkt gulv som er enkelt å installere og har lave vedlikeholdskostnader.

Zero: Zero består av tre forskjellige kolleksjoner: Sheet, Tile and Sound. De har alle veldig gode egenskaper for både miljø og brukere, noe som betyr at de er godt egnet for de plassene som har spesielt høye krav til sikkerhet, for eksempel på sykehus, førskoler og skoler. Zero er laget av det innovative PVC-frie materialet Enomer® som gjør gulvene enkle å vedlikeholde samtidig som de er veldig motstandsdyktige mot flekker, bakterier og riper.

Xpression: Et sortiment av gulv i kategorien Luxury Tiles, i form av planker og fliser som er utviklet med både estetikk og miljøegenskaper i fokus. Disse gulvene er også laget av det unike Enomer®-materialet og er PVC-frie, uten myking, ftalater og halogener. De er antistatiske med utmerket motstand mot flekker og bakterier.