Nytt om navn

Rockfon ansetter ny distriktssjef

Leverandøren av akustiske steinull-himlingløsninger, Rockfon, har nylig ansatt en ny distriktssjef med fokus på kunderelasjoner innen byggevaresegmentet.

For å imøtekomme etterspørselen har Rockfon nylig ansatt 44 år gamle Bjørn Egge som ny distriktssjef KAM mot byggevarehusene i Oslo, Viken og Innlandet.

Bjørn Egge kommer fra entreprenørsiden og har drevet sitt eget firma i 20 år. Som trofast kunde til Rockfon gjennom mange år ser han frem til å være på den andre siden:

– Jeg har selv vært kunden til Rockfon og tar med meg disse erfaringene inn i den nye jobben. Jeg ser frem til å være med på å markedsføre Rockfons kvalitetsprodukter og styrke kunderelasjonen til byggevarehusene.

Daglig leder i Rockfon Norge, Jonny Aas, ønsker Bjørn Egge varmt velkommen og forklarer at han gleder seg til å få en tidligere kunde med på laget:

– Egge har vært en god kunde av oss i mange år og nå ser vi frem til å høre hans erfaringer og opplevelser som vil være med på styrke salgsteamet vårt. Relasjonen til kundene våre er enormt viktig, og derfor har vi ansatt Egge for å nettopp styrke den ytterligere. Det sikrer at vi kan fortsette med å levere akustiske løsninger av topp kvalitet og møte markedets stigende etterspørsel.

Bjørn Egge hadde sin første arbeidsdag 2. januar 2020.