Nytt om navn

Park & Bymøbler – ny norsk utemøbelprodusent i Drammen

Bildet: Park & Bymøbler bruker hovedsakelig Kebony Clear treverk, som er et ekstremt hardt og holdbart treverk.

Toolpack AS, som i mange år har drevet med stålproduksjon og bilinnredning, satset i fjor vår helt nytt. Bedriften er nå i full gang med produksjon av utemøbler spesielt rettet mot offentlige uterom, under navnet Park & Bymøbler.

– Vårt hovedfokus er å produsere gode kvalitetsmøbler på en bærekraftig måte og med inkluderende og tilgjengelig design. Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert og i tillegg til stål bruker vi hovedsakelig Kebony Clear treverk, som er et ekstremt hardt og holdbart treverk. Kebony er både FSC-sertifisert og svanemerket. I tillegg synes vi det er ekstra gøy at det er en norsk teknologi, skriver Park & Bymøbler i en pressemelding.

– Park & Bymøbler, som en del av Toolpack AS, har over 50 års erfaring med møbel- og stålproduksjon. Vi er stolte av å produsere våre møbler i egne lokaler i Drammen. Dette gir oss god kontroll fra designutvikling til ferdig levert produkt. Den lokale produksjonen gir også store muligheter for å tilpasse produkter til kundenes ønsker og behov.

– Alle møblene våre er vedlikeholdsfrie og laget for å vare lenge i nordisk klima. Det er kvalitetsmøbler laget for et langt liv i vær og vind, altså både miljømessig og økonomisk en langsiktig investering. Våre GreenLine møbelserier er bygget opp i familier med benker og bord, og diverse tilbehør som plantekasser, sykkelstativer og avfallsbeholdere. Alle designet og produsert med tanke for bærekraft, tilgjengelig design og kvalitet.

– Vi har både serier med frittstående møbler, modulserier, robuste kraftige serier og nettere serier. Vi jobber stadig med å utvikle og utfylle sortimentet vårt, i tillegg til et sterkt fokus på spesialtilpasninger og skreddersøm. Vi opplever allerede at det er stort marked for utemøbler for offentlige og private uterom og gleder oss til et spennende år, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.