Nytt om navn

Ny kommunikasjonssjef i Caverion

Bildet: Ole Kristian Lunde

1. september overtar Ole Kristian Lunde som kommunikasjonssjef i Caverion Norge. Lunde skal det neste året dekke opp for Helene Johansen Facchini, som venter sitt andre barn.

– Gjennom sine tjenester innenfor hele livssyklusen til bygg og anlegg i «smart cities» er Caverion en viktig brikke i det grønne skiftet. Bygninger står for 40 prosent av energiforbruket. En mer energieffektiv og bærekraftig bygningsmasse og bedre styrt infrastruktur som tunneler og flyplasser er helt nødvendige forutsetninger for å nå verdens klimamål i Parisavtalen. Dette bidrar Caverion til, sier Ole Kristian Lunde i en pressemelding.

Kjernen i virksomheten er å skape smarte og bærekraftige bygg der mennesker kan være produktive og trives. Selskapet har 15.000 medarbeidere totalt, hvorav 2.400 i Norge. Hovedkontoret ligger i Finland.

– Jeg ser frem til å ta fatt og jobbe i en bedrift som er på parti med fremtiden og drar verden i riktig retning, sier den nye kommunikasjonssjefen.

Han har bakgrunn fra EY (Ernst & Young), hvor han har vært i stillingen Head of PR de siste syv årene. Før det var han direktør for kommunikasjon og samfunnsansvar i Orkla. Han har også byråerfaring fra Burson Cohn & Wolfe.