Produktnyheter

Ny «Heavy Duty»-versjon av Schüco foldedør åpner opp for enda flere muligheter

Kreativ frihet i nye dimensjoner: Schücos nye «Heavy Duty»-versjon av foldedørsystemet ASS 70 FD gir deg enda mer muligheter.

Schüco har videreutviklet sitt foldedørsystem ASS 70 FD med en ny HD-versjon (Heavy Duty). Med den er det nå mulig med individuell dørbladvekt opptil 150 kg, og dørblad bredder opptil 1500 mm.

Schüco foldedører overbeviser over hele linjen. Dørene er skreddersydde for det spesielle grensesnittet mellom inne og ute, og passer utmerket til en moderne arkitektonisk utforming – enten det gjelder privatbolig eller næringsbygg. I tillegg er kontinuerlig utvikling og forbedring av systemløsninger en viktig faktor for Schüco.

Det gjelder også foldedørsystemet ASS 70 FD: Takket være økte dimensjoner på dørbladene vil man kunne øke glassandelen, og dermed oppnå enda større utsyn og transparens på foldedørene. Der man tidligere kanskje ville trengte 4 dørblad, vil det med den nye HD-versjonen nå være mulig å oppnå samme størrelse med 3 dørblad – mindre andel rammer og større glassflater.

Med økt vektkapasitet vil man også få større frihet i hvilke type glassoppbygging man ønsker i foldedørene, noe som igjen kan spille positivt ut på egenskaper som lyd- og varmeisolering.

Systemet utføres i robuste aluminiumprofiler som er svært holdbare og krever minimalt med vedlikehold. Kan lakkeres i valgfri RAL-farger eller eloksert overflate, med mulighet for ulike farger innvendig og utvendig.