Produktnyheter

Norgips lanserer Nail It Safety

Bildet: Enklere og raskere montasje med spiker og sikkerhetsnett gir flere fordeler for den som monterer, fremfor tradisjonell montasje med skruer, innbruddsplater med overlapp og gips.

– Det er en økende etterspørsel etter sikkerhetsklassede vegger, og med dette som bakgrunn har vi utviklet Nail It Safety – et nytt system for sikring av innervegger.

Det sier Kjersti Støa, produktsjef stål, hos Norgips i en pressemelding 

– Norgips har drevet systematisk forskning og utvikling for å kunne bidra til å forbedre arbeidsmiljø, redusere miljøpåvirkning og effektivisere montasje. Det er med stolthet at vi presenterer systemer som oppfyller både ønsker og krav for fremtiden, sier Støa.

Trygt, effektivt og ergonomisk

Nail It Safety er utviklet med tanke på sluttbrukerens trygghet. Enklere og raskere montasje med spiker og sikkerhetsnett gir flere fordeler for den som monterer, fremfor tradisjonell montasje med skruer, innbruddsplater med overlapp og gips. Gjennom utstansede hull i ryggen av stålprofiler monteres sikkerhetsnett i veggen. 

– Vår sterkeste gipsplate Ultraboard skjøtes uavhengig av stenderens plassering ved hjelp av Bondfiller og spikres effektivt med en gassdrevet dykkertpistol. Resultatet blir en vegg som både er sikker, robust og skruefast, forteller Støa.

Om Nail It Safety:

• System for sikring av vegger

• Testet og godkjent på RISE i Borås, Sverige

• Ergonomisk

• Rask montasje

• Redusert materialforbruk

• Tynnere vegger – erstatter doble konstruksjoner 

Nail It System består av to unike byggesystemer Nail It Safety og Nail It Indoor.