Nytt om navn

Nordic Demolition kjøper Sørvest Betongsaging

Illustrasjonsbilde

Oppkjøpet av Sørvest Betongsaging (SVB) vil styrke konsernet innen ombruk av by og bygg i Stavanger-området. SVB bidrar med sterk kompetanse og høy kvalitet innen riving, sanering og betongsaging.

– Jeg er svært glad for at vi har funnet sammen med SVB, som er en bunnsolid aktør i et område av Norge hvor vi ikke er representert. Vi synes både selskapet og markedet i Stavanger med omliggende områder er svært spennende, og gleder oss til å jobbe sammen for å levere kvalitet til kundene fremover, sier divisjonsdirektør, Are Strøm i en pressemelding.

Oppkjøpet gjøres av Nordic Demolition (ND), et datterselskap i Norsk Gjenvinning konsernet, og Norges største aktør innen riving og ombruk av bygg, som overtar 100% av aksjene ved gjennomføringen av salget.

SVB ble stiftet i 1994 av Dag Inge Slettebø, som er leder av selskapet i dag. Selskapet omsetter for rundt 50 MNOK i 2022, og har ca. 25 svært dyktige medarbeidere. ND opererer i hele Norge og omsetter for rundt 1,1 Mrd NOK, og har som mål å være ledende aktør for ombruk av by og bygg.

– Sørvest Betongsaging er et flott selskap, med dyktige og selvstendige medarbeidere. Men vi så at det var behov for å utvikle oss og ta det til neste nivå. Jeg opplever at ND kompletterer oss med ny kompetanse på flere områder, systemer og kraft og at vi deler syn på viktigheten av kunder og medarbeidere. Jeg gleder meg til å ta selskapet med inn i en ny fase, sier Dag Inge Slettebø, daglig leder i SVB.

SVB opererer i Rogaland og Haugesund området og driften av SVB vil i høy grad bli som før overtakelsen, samtidig som det vil innebærer spennende muligheter for samarbeid og videre utvikling.

– SVB er en kvalitetsleverandør med dyktige og selvstendige medarbeidere, som vi er stolte av å få inn i ND-familien, avslutter Are Strøm.