Produktnyheter

Lilleseth Kjetting AS presenterer OFA SISU belter

Lilleseth har produsert og levert kjettinger på det Norske markedet siden 1947, og har siden tidlig -80 tallet vært eneimportør for OFA kjettinger i Norge. Den lange erfaringen og de velutviklede modellene gjør at Lilleseth Kjetting leverer unike kjettinger for krevende Norske forhold. Lilleseth har foran denne sesongen kommet med flere satsinger for spesielt skog som også innebefatter SISU Skogsmaskinbelte! Beltene går inn i porteføljen og blir et viktig produkt for å komplementere Lilleseth Kjetting sin satsing innen Skog.

SPLITTER NYE OFA BELTER SPESIELT TILPASSET DET NORSKE MARKEDET!

Beltene er utviklet og tilpasset krevende norske forhold, og erfaringen man har gjort gjennom mer enn 70 års produksjon og utvikling av skogs-kjettinger vært avgjørende for satsingen på belter.Beltene har unike egenskaper innenfor bæreevne, snø/ isforhold, gripeevne og fremkommelighet i skog. Bærekraft har vært sentralt i utviklingen av beltene , og de er spesielt skånsomme for underlaget, gir god dekkbeskyttelse, har lang levetid og gir økonomisk kjøring.

De nye OFA Sisu-belte har godt grep i alle forhold, på bløt mark og på snø og is. Den kraftige belteplatene er sterkere enn motsvarende produkter på markede og passer også på tyngre lassbærere.

Her ser du OFA SISU i aksjon:

Belte er produsert i borlegert stål med høy kvalitet og har et 28 mm lenksystem. Produksjonen foregår i Skotland, under et av de beste kompetansemiljøeene innen belteproduksjon i verden. Da OFA belter ble utviklet var det følgende kriterier som skulle innfris: Økt maskinstabilitet, redusert utsipp, beskyttelse av grunnen og dekkbeskyttelse.

OFA Belter leveres til dimensjonene: 710/40-24.5, 710/45-26.5, 750/55-26.5 og 780/50-28.5 FKF2-dekk.
Du kan lese mer om OFA SISU Skogsmaskinbelter her: https://www.lilleseth.no/skogsmaskinbelte/