Jobb

Regionsansvarlig Region Sør-Øst

Søknadsfrist: 06.02.2023
Tittel: Regionsansvarlig

Hansgrohe søker en salgskonsulent med regionsansvar i Region Sør-Øst, dvs Aust-Agder, BuVeTe og Vest-Oppland. Det primære fokussegmentet vil være på VVS-installatører og VVS-grossister.

Hansgrohe Group er et internasjonalt konsern og et ledende selskap innen baderoms- og kjøkkenbransjen. Hansgrohe er en del av det børsnoterte, amerikanske Masco Corporation med hovedkontor i Tyskland og datterselskaper og salgskontorer i et stort antall land. Hansgrohe Norge ble etablert i 1995 som et datterselskap til Hansgrohe Danmark, som er det administrative senter for Hansgrohe i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Baltikum.

Hansgrohes produkter har høy kvalitet og markedsføres under premiummerket hansgrohe og designmerket AXOR. Hos Hansgrohe arbeider det derfor mennesker som liker å ha med vakkert designede og velfungerende kvalitetsprodukter å gjøre, og som er kunnskapsbasert og brenner for utmerket service.

Dine primære arbeidsoppgaver vil være: 

  • Kundebesøk, salg og salgsoppfølging 
  • Opplæring av kunder i Hansgrohes produkter 
  • Rådgivning og veiledning overfor kundene 
  • Bidra ved eventuelle reklamasjoner 
  • Deltakelse på demo-dager, arrangementer og messer, lokalt, nasjonalt og internasjonalt

Den ideelle kandidaten til stillingen innehar følgende kvalifikasjoner, kompetanse og personlige egenskaper: 

  • Du har erfaring fra salg til VVS bransjen 
  • Du er positivt innstilt og imøtekommende relasjonsbygger 
  • Du har gode kommunikasjonsevner og er fortrolig med å presentere 
  • Du er målrettet, selvstendig og strukturert. Samtidig som du er løsningsorientert, fleksibel og innstilt på å yte det lille ekstra i hverdagen 
  • Du behersker engelsk skriftlig og muntlig

Stillingen rapporterer til Salgssjef hos Hansgrohe Norge, Henning Belgum Ruud.

Vi tilbyr: En spennende jobb i en velfungerende organisasjon med en innovativ bedriftskultur og en uformell tone blant gode kolleger. Du vil bli en viktig del av vårt eksisterende salgsteam bestående av syv personer. Du vil få grundig opplæring i våre produkter og systemer. Lønn etter kvalifikasjoner, firmabil, helseforsikring og pensjonsordning.

Arbeidssted; Arbeidssted er i hovedsak ute hos kunder i regionen med utgangspunkt i hjemmekontor.

Tiltredelsesdato: 01.06.23

Kortfattet søknad med CV sendes til; [email protected] innen 06.02.2023. Har du spørsmål vedr. stillingen kan du også ringe Henning Belgum Ruud på 91159756.